Privatleasing – 7 fordele ved at privatlease din næste bil

0
4696

Skal du købe eller lease din næste bil? Vi giver dig syv fordele ved at privatlease din næste bil, så du undgår de faste udgifter, der kommer sammen med købet af bilen. Vær især opmærksom på, at du skal kunne forudsige dit månedlige forbrug, når du privatleaser din næste bil.

Privatleasing er blevet rigtig populært. I en verden, hvor perioden du ejer noget, er blevet kortere, er leasing en god forretning. Der er dog en del ting, som du skal være opmærksom på, når du privatleaser en bil.

Det er vigtigt at vide, hvilke ting du skal være opmærksom på i forbindelse med privatleasing, så du lettere kan se de mange fordele, der er ved privatleasing.

Du skal især være opmærksom på:

  • Kontrakten, som du indgår med din bilforhandler om privatleasing.
  • Du skal kunne forudsige dit kørselsbehov i hele leasingperioden.
  • Der er formentlig et opsigelsesvarsel i din leasingkontrakt.
  • Skader på leasingbiler koster.
  • Du skal betale et engangsbeløb, når du modtager din leasingbil.

Disse syv fordele kan du nyde godt af:

1.      Du kender dine udgifter i den givne periode

Du ved, hvad du skal betale i en given periode, hvilket gør det nemt at planlægge i forhold til dit budget. Det bliver således en del af dine faste udgifter frem for en af de variable udgifter.

2.      Dit leasingselskab står for al garanti og service

Dem, du leaser din bil af, står for garantien og serviceaftalen. Det er således betalt sammen med bilen, og du behøver ikke tænke mere på det.

3.      Der er i de fleste tilfælde en lavere udbetaling på en leasingbil

Det engangsbeløb, du skal betale for en bil, der er privatleaset, er langt mindre end ved en bil, du ejer. Det gør det nemmere at overskue og mere fleksibelt end ved køb af en bil.

4.      Du kan vælge mellem forskellige biler

Før i tiden ejede man en bil i mindst fem år uden at skifte den ud. En privatleasingaftale gør det muligt at prøve flere biler over en kortere årrække uden at skulle købe dem og sælge dem igen. Det gør dig i stand til at finde den helt rigtige bil, når du på et tidspunkt vælger at købe din egen bil i stedet for at lease den. Eller du ved bedre, hvilken slags leasingbil du skal have.

5.      Du undgår billånet

Du undgår det helt store billån, når du har en privatleaset bil. Det går godt i tråd med at, der højst sandsynligt også er en lavere udbetaling på en privatleaset bil.

6.      Det er billigere for dig, der kører mindre

Når du kender dine udgifter på din privatleasede bil, giver det dig også et større råderum til at bruge penge på noget andet. Dermed bliver det billigere for dig.

7.      Du skal ikke selv sælge bilen, men blot aflevere den tilbage

Du skal ikke selv sælge bilen, som du normalt ville skulle. Du gør den blot ren og leverer den tilbage til forhandleren.