En af Danmarks bedst-anmeldte ejendomsmæglere

0
732

I dag er der mange muligheder, når det kommer til valg af ejendomsmægler. Det kan derfor være en svær opgave at bestemme sig for en mægler, når man enten skal købe, eller sælge sin bolig. For at finde den rigtige ejendomsmægler, kan man bl.a. undersøge sider som Trustpilot, for at se hvilke virksomheder der eksempelvis er bedst bedømt af brugerne. Dette kan være med til at give et billede af, hvordan kvaliteten og servicen er hos de forskellige ejendomsmæglere. Én ejendomsmægler der er særligt interessant, er Brikk. Læs med her, og få endnu mere at vide om en Danmarks hurtigst-voksende ejendomsmægler.

Ny spiller på markedet

På trods af at Brikk ligger højt på listen over bedst-anmeldte ejendomsmæglere, har virksomheden ikke mange år på bagen. Den københavnsk-baserede ejendomsmægler blev først grundlagt i 2018 og har siden opstart vokset markant, med lokale mæglere rundt omkring i landet. Det er heller ikke til at forbigå, at Brikk er den nye spiller på markedet. Virksomheden har som tidligere beskrevet haft voldsom vokseværk siden opstart, og er i dag både en af de bedst-anmeldte ejendomsmæglere, og hurtigst sælgende. Det skyldes i høj grad, at Brikk har valgt at prioritere ekspertise og erfaring, når det kommer til ansættelse af mæglere. På denne måde har de været i stand til at yde den bedste service, og sikre deres kunder rådgivning af høj kvalitet både for sælgere og igennem køberrådgivning.

Derudover er det heller ingen hemmelighed, at ejendomsmæglerens faste lave pris har bidraget til succesen. Som det fremgår på Brikk’s hjemmeside, lægger

ejendomsmæglersalæret på enten 12.500, eller 19.500 kr., alt efter den pakke man vælger. Dette er en markant forskel sammenlignet med traditionelle mæglere, hvor salæret kan ende med at lægge på alt fra 60.000 kr. og op efter. Prisforskellen er tydeligvis til at tage og føle på for kunderne, der i høj grad vælger at benytte den unge ejendomsmæglervirksomhed i stedet for. Brikk er dermed svær at komme udenom, hvis man ønsker at sælge- eller købe bolig i Danmark.

Dialogen med kunderne betyder alt

En anden årsag til Brikk’s succes, kan ses i forbindelse med virksomhedens dialog med sine kunder. Brikk har i høj grad forsøgt at inkorporere en gennemsigtighed i sin forretningsmodel, der skal sørge for, at kunderne aldrig bliver overraskede i deres salg- eller købsproces. Dette er en vigtigt detalje, da ejendomsmæglerbranchen i mange år har været præget af uklare og uigennemskuelige arbejdsprocesser, der, for mange kunder, har været forvirrende. Gennem dialogen med sine kunder sikrer Brikk, at kunderne er en væsentlig del i alle aspekter af processen.

Brikk’s køberkartotek er et vidne om dette, da kartoteket benyttes for at give potentielle købere besked, så snart deres drømmebolig kommer til salg. Virksomheden har løbende en dialog med sine kunder, så de altid er sikret, at deres behov og ønsker er hørt, og at de er sikret den bedste rådgivning og ekspertise, når de leder efter deres kommende hjem.

Hvis du, eller nogen du kender, er interesseret i at høre mere om Brikk, er der altid mulighed for at booke en gratis vurdering med en af mæglerens erfarne eksperter.