Sådan kan du forbedre din kondition med elektronik

0
583

Er du også typen, der går op i at holde kroppen sund og i form? Så kan det være, at du også elsker at finde på nye måder, som du kan forbedre sin kondition på. I dag er der masser af udstyr, som man kan bruge, hvis man gerne vil have nogle tal på, hvor god form man er i. Når man har nogle tal for ens kondition, så betyder det også, at det er nemmere at forholde sig til. Så har man måske også lettere ved at forbedre sig. I denne artikel kan du læse mere om, hvad du f.eks. kan bruge af elektronik for at holde dig i form.

Kom godt i gang med et pulsbælte

Man kan blive klogere på ens kondition, hvis man måler ens puls. Her kan du nemlig forsøge, at få din puls til at blive bedre, mens du laver den samme træning. Hvis du laver de samme opgaver med samme fart, og din puls med tiden falder, så betyder det, at du har fået en bedre kondition. Du kan let måle din puls, hvis du træner med et pulsbælte. Det bliver bare nogle gange nemmere, når man lige får et konkret tal på, som man kan forholde sig til.

Brug din mobil

Hvis du har en smartphone, så kan det være, at du allerede har lagt mærke til, at den automatisk tæller dine skridt. Man kan faktisk forbrænde utrolig meget, hvis man sørger for at gå nogle lange ture. Der er f.eks. mange, der har en regel med, at de skal gå 10.000 skridt om dagen. Det er dejligt nemt, at du kan bruge din telefon, for det betyder også, at du ikke skal ud for at købe noget nyt udstyr.

Du kan bruge et sportsur

Du kan også få et ur, der kan lidt af hvert. Der er f.eks. nogle ure, der både kan måle puls og tælle skridt.  Det kan også være, at du kan få et ur, som kobles sammen med din mobil, så du kan indsamle data omkring din kondition.

Tal gør det nemmere

Der er mange, der synes, at det er nemmere at forholde sig til sin kondition, når man får nogle tal på. Dette er faktisk et koncept, man kalder for gamification, hvor motion bliver sjovere, fordi det kommer til at føles som en leg, hvor man skal forbedre sig. Det er en smart måde at gøre motion sjovere på.