Anmeldelse af Tinder til Android

Er du træt af at lede og lede efter en potentiel date? Hvis du har forsøgt at gøre det på gode gammeldags måde uden held, hvorfor så ikke prøve online dating? Du har nok allerede hørt om Tinder, men måske har du ikke taget springet endnu og prøvet det selv. Tinder har eksisteret siden 2012, hvor de det blev introduceret på et campus. Tinder er en af de absolut mest populære dating apps, som findes i verdenen. Læs her hvorfor.

Dating har aldrig været nemmere. Det eneste man behøver, er en mobil telefon, som kan hente apps. Der findes et stort udvalg af sider om dating i Danmark, som også kan være relevante for en, men Tinder er desuden gratis og så har man den lige ved hånden. Tinder kan bruges til flere formål for brugerne. Nogle er på udkig efter den eneste ene. Andre søger blot forbindelser og relationer til andre mennesker.

Tinder behøver ikke kun handle om kærlighed eller dating. Det er også en platform som kan benyttes til være mere social og eventuelt få nye venner. Endvidere kan man benytte appen til at finde andre rejsende, når man er på eventyr i den store verden. Tinder er nemlig tilgængeligt i 190 lande, hvilket kan være fordelagtigt. Nogle mennesker leder også blot efter en person, som de kan have det sjovt med, der hvor de befinder sig. Tinder kan skam bruges til mange formål, hvilket også gør den attraktiv. Dens brugervenlige platform, gør det også overskueligt at lede efter matchs.

Hvordan får du Tinder?

Du kan hente Tinder appen, på eksempelvis Android eller App Store, men Tinder, kan også benyttes på en computer. Når du har hentet den, så kan du gå i gang med at lave en profil. Det er en god idé at få lavet et profilbillede på din Tinder-profil, så man kan se, hvem du er. På profilen, er der også en mulighed for at skrive en tekst i feltet der hedder, ’Bio’. Dette er en introduktion om dig. Der findes forskellige tips til, hvad du kan skrive i dette felt, hvis du er i tvivl. For at matche hinanden på Tinder appen, skal begge personer swipe til højre. Fortryder du et match, kan du nemt unswipe personen.

Hvad siger brugerne om Tinder?

Nogle mennesker finder deres eneste ene via Tinder. Måske kender du allerede nogle som har fundet den store kærlighed derigennem? Det er selvfølgelig forskelligt, hvordan bruger oplever appen. Det kommer helt an på, hvad formålet er og, hvad det er man søger, samt hvem det er man søger. Hvis du er nysgerrig på om Tinder appen, er noget for dig, så kan du eventuelt hente den og prøve den af. You’ll never know, if you don’t try.

Tinder appen er som nævnt tidligere gratis, men man kan også vælge at opgradere sin profil. Dertil kommer der nogle flere funktioner. Der findes både Tinder Plus, men også Tinder Gold. Det kan eventuelt være en idé at prøve gratisversionen først, for at se om appen har relevans for dig.

Flere artikler

Hjerterfri

Savner du lidt sjov underholdning til en hjemmeaften med...

Sådan sletter du Instagram

Selvom Instagram er en populær platform, kan der være...

Afmystificering af batterityper til gaming

Gaming er blevet en integreret del af moderne underholdning,...

Se den nye indretningstrend: Det runde spisebord

Det runde spisebord er hurtigt blevet populært i hele...

Sunde kostvaner: Nyttige tips til et energifyldt liv

I dagens moderne verden, hvor travlhed og stress kan...
Amanda Chimbonda
Amanda Chimbonda
Jeg arbejder som deltidsskribent og anmelder her på Madskristensen.dk, hvor jeg primært dækker områder som IT, software, digitalisering, online markedsføring og søgemaskineoptimering.