Sådan giver du din makeup nyt liv

0
552

Hvis man har gået med makeup i mange år, så vil man sikker bemærke, at man falder tilbage i nogle bestemte måder at lægge det på som virker. Det kan til gengæld godt betyde, at man ikke eksperimenterer lige så meget med sin makeup, som man gjorde, da man var yngre. Der er heldigvis nogle enkle ting man kan gøre, så ens makeup får nyt liv igen.

Tiltræk hele opmærksomheden på øjnene

Hvis man normalt går med en næsten ubemærket makeup, så er det en mulighed at gøre noget ved øjnene som det første. Det er noget folk ubevidst bemærker meget mere, fordi man i løbet af en dag gør sig meget i øjenkontakt.

En mulighed kunne være at eksperimentere med eyeliner. Der findes nogle forskellige typer af eyeliner, så man skal måske afprøve lidt af hvert, før man ved, hvad man bedst kan lide at bruge.

Der er naturligvis den helt flydende eyeliner. Den har mange prøvet, men det er også en af de typer, som folk har sværest ved. Da det er så flydende, som det er, gør det makeuppen svær at styre. Hvis man ikke har en stabil hånd i forvejen, så kan man godt få et lidt skævt resultat, men øvelse gør mester, så det handler også bare om at blive ved.

Flere typer eyeliner til forskellige formål

Den flydende, som blev præsenteret ovenfor, har mange stiftet bekendtskab med. Dog findes der også en gel-liner og en kohl-blyant. Disse varianter giver to vidt forskellige looks og bidrager med hver deres specielle udseende.

Med en kohl-blyant har man muligheden for at få et blødere udtryk omkring øjnene.

Da det ikke er en skarp linje, som med den flydende, så er den også langt nemmere at arbejde med. Har man dog øjenlåg, som i løbet af dagen danner meget olie, så er det ikke det rette for dig, fordi den løber ud med olien.

Den anden mulighed er gel-lineren, som giver et super skarpt look, men er umiddelbart langt nemmere at arbejde med. Den bliver på i længere tid, og da man påfører den med en pensel, så er det også noget, som folk foretrækker, men også går udenom. Det er nemlig meget individuelt, hvorvidt man er komfortabel med at påføre sin makeup med en pensel, da den giver så meget præcision.

Under alle omstændigheder, så handler det mest om øvelse.