Sådan sparer du flest penge ved Black Friday

Den amerikanske begivenhed Black Friday er for længst kommet til Danmark, og hvert år begiver mange danskere sig ud i butikkerne for at spare en masse penge på tøj, møbler og elektronik. Det giver også god mening, for det er især computere, smartphones, hardware og gadgets, der er på tilbud.

Men du behøver faktisk ikke at bevæge dig ud i menneskemylderet for at få fat på de nyeste gadgets og elektronik. Du kan også sidde trygt hjemme foran din computerskærm og tilføje varer til indkøbskurv, mens du sparer store summer penge på Black Friday. Læs denne guide og find ud af, hvordan du får fat i den bedste elektronik til de billigste priser.

Hvad er Black Friday?

Det kan godt være, at Black Friday har eksisteret i Danmark i en del år, men det betyder ikke nødvendigvis, at alle kender til historien bag dagen. Black Friday stammer fra USA, men det er som sådan ikke en officiel helligdag. I stedet er det en uofficiel begivenhed, der finder sted hvert år dagen efter Thanksgiving. Det betyder, at Black Friday i 2021 finder sted fredag den 26. november.

Man begyndte første gang at bruge navnet ”Black Friday” i 1960’ernes Philadelphia. Man oplevede nemlig, at der ofte opstod voldsom trafik af fodgængere og biler dagen efter Thanksgiving, fordi amerikanerne satte gang i juleindkøbene fra dén dag. Det betød også, at detailhandlerne begyndte at få sorte tal på bundlinjen fra november, og dermed opstod det uofficielle navn ”Black Friday”. I USA – og nu også Danmark – bruger man Black Friday som anledning til at sætte prisen langt ned på mange produkter.

Skab dig et overblik over Black Friday-tilbud

Du behøver dog som sagt ikke at presse dig ind i en fysisk butik sammen med hundredvis af andre tilbudsjægere. Du kan i stedet finde de bedste priser i fred og ro hjemme foran din computer. Black Fridag finder nemlig også sted på internettet, og der er heldigvis skabt hjemmesider, der giver dig et godt overblik over de bedste tilbud på Black Friday.

Det giver god mening at vente med at investere i en ny computer eller smartphone, indtil Black Friday-tilbuddene viser sig. Du bør notere dig, hvilke produkter du er særligt interesseret i, og så kan du anvende en overblikshjemmeside, så du finder produkterne til de laveste priser muligt på Black Friday.

Hold øje med priserne op til Black Friday

Det er vigtigt at notere dig, hvad prisen på produktet er, lang tid før Black Friday finder sted. Nogle forhandlere har nemlig spekuleret i at sætte priserne på deres varer gradvist op i løbet af månederne frem til november, for derefter at sætte varerne ned igen på selve dagen. På den måde ser det ud som om, at varerne er meget billigere, selvom de reelt bare matcher prisen fra nogle måneder forinden.

Du bør derfor allerede nu overveje, hvilke produkter du vil købe, og så kan du anvende en hjemmeside, der skaber overblik over Black Friday. Når Black Friday endelig løber af stablen, har du de bedste muligheder for at spare penge på din elektronik, hardware og nye gadgets.

Flere artikler

Hjerterfri

Savner du lidt sjov underholdning til en hjemmeaften med...

Sådan sletter du Instagram

Selvom Instagram er en populær platform, kan der være...

Afmystificering af batterityper til gaming

Gaming er blevet en integreret del af moderne underholdning,...

Se den nye indretningstrend: Det runde spisebord

Det runde spisebord er hurtigt blevet populært i hele...

Sunde kostvaner: Nyttige tips til et energifyldt liv

I dagens moderne verden, hvor travlhed og stress kan...
Amanda Chimbonda
Amanda Chimbonda
Jeg arbejder som deltidsskribent og anmelder her på Madskristensen.dk, hvor jeg primært dækker områder som IT, software, digitalisering, online markedsføring og søgemaskineoptimering.