Sådan optager du musik fra Spotify

0
1186

Når du bruger Spotify til at streame musik, så er der mange fordele ved det. Det er rart at kunne tage musikken med dig, når du er på farten, og du har en konstant leverance af musik i høj lydkvalitet. Der er også det ekstra smarte ved Spotify, at du kan optage og gemme musik derfra.

Når du har optaget din favoritmusik og lavet dine egne playlister, så kan du dels gemme dem, og dels kan du høre dem, når du er offline. Det er virkelig smart at kunne det.

Her får du en detaljeret guide til, hvordan du kan optage og gemme musik fra Spotify, og du vil få flere argumenter for det smarte ved at gøre det.

Sådan optager du musik fra Spotify med Audials Music

Du kan med fordel bruge værktøjet Audials Music, som du kan finde på Tunebite.co.uk, når du skal optage musik. Det er en ganske simpel proces.

Download den Windows software, der hedder Audials Music. Du behøver ikke at registrere dig, og du kan altid afinstallere det, når du ønsker det. Aktivér ”Se Music Streaming”. Afspil videoen.

Afspil musik på Spotify. Klik på ”Spotify file”. Herefter åbnes et nyt vindue, hvor du skal vælge ”Play music in Spotify”. Nu kan du vælge hastighed og kvalitet for indspilningen. Herefter kan du åbne Spotify og afspille den musik, som du gerne vil optage og gemme. Bemærk, at du kan vælge hastighed for optagelsen. Det kan være med en hastighed på op til 30 gange almindelig hastighed. Det gør optagelsen super hurtig.

Du kan optage og gemme musikken fra Spotify på MP3, AAC eller WMA. Spotify lyd-streaming bliver automatisk optaget, delt i individuelle filer og konverteret til det filformat, som du foretrækker. Det kan for eksempel være MP3, AAC eller WMA. De bliver gemt med ID3 mærkater, album cover og sangtekst. Filerne bliver så vist på Audials player i højre side. Nu kan du simpelthen enten afspille filerne med Audials eller lægge dem over på en anden app eller Windows Explorer, hvis du vil flytte dem et andet sted hen. Det kan du gøre med drag & drop. Det er ret enkelt.

Det vil sige, at du kan optage musikken ved at spille dem og overføre dem. Det kan gøres ved en ultra høj hastighed. Eller du kan hente og trække lydfilerne direkte via drag & drop. Audials Music kan på den måde fungere som en Spotify recorder.

Hvorfor er det en fordel at optage og gemme musikken?

Det er smart, at du på den måde kan lave dine egne playlister. Når de ligger inde på din enhed, så kan du afspille musikken offline. Det betyder, at du altid har god forbindelse til musikken, og den bliver ikke afbrudt af dårligt netværk.

Du bliver også fri for at bruge data på at høre musik. Det er en fordel, når du er et sted uden Wi-Fi, når du er i udlandet, og når du er på rejse. Dermed har du altid ubegrænset adgang til din yndlingsmusik. Derfor kan det godt betale sig for dig at få optaget og gemt din musik.