Få et personligt hjem

0
971

Mange danskere går op i boligindretning og bestræber sig på at skabe et stilsikkert og moderne hjem. Hvis du ønsker at få et lækkert hjem uden at miste dit personlige præg, så kan du finde inspiration her.

Brug din kreativitet

For at dit hjem ikke bare skal blive en kopi af boligmagasinerne, så skal du bruge din personlige smag i indretningen af hjemmet. Det kan også være en ide, at du ikke prøver at bruge interiørbladene som facit, men plukker de elementer ud, du godt kan lide, og ikke er bange for at sætte tingene sammen på nye måder.

Hvis du skal skabe et unikt udtryk i dit hjem, så kan det være, du skal lave dine helt egne løsninger. Det er nemlig muligt at bygge sine egne møbler. I dag findes det mange DIY-sider online, hvor du kan finde inspiration til at gå i gang, som gør-det-selv-typen. Faktisk behøver det slet ikke være så kompliceret at bygge sin egen reol eller lave en knagerække. Det afgørende er, at du har det rigtige udstyret for at komme i gang. Hvis du besøger din lokale Harald Nyborg, vil du finde alt det, som du har brug for, enten om det er stik adaptere til dine kabler eller nye ledninger.

Hvis du skal bygge noget i træ, så kan du finde alle de former for sandpapir, som du har brug for, for at du skal få det helt rette professionelle finish på dit nye møbel. Hvis du aldrig har rørt ved en hammer tidligere, så kan det være, du skal alliere dig med en tømrer i familien eller en af dine mest handy venner. Efter en eftermiddag med hammer og søm så er du klar til at gå på opdagelse i gør-det-selv-verdenen.

Skab personlighed i detaljerne

Vi har alle sammen forskellig smag og stil. Det er derfor vigtigt, at du prøver at få dit hjem til at afspejle, hvem du er, og at det dermed bliver et sted, hvor du føler dig hjemme. Mange kan godt lide et minimalistisk og rent udtryk, hvor man kan få personligheden ind i detaljerne. Hvis du ønsker at have et hjem med rene linjer, renset for overflødige nips, så kan det være, at du skal fokusere på at få et personlige præg over detaljerne. Det kan f.eks. være i belysningen. Hvis hjemmet fremstår som stilrent og minimalistisk, så må du gerne indrette med en større detaljerigdom i belysningen.

Hvis du har et stort ønske om, at så mange af dine møbler som muligt skal være unikke, så skal du lave så meget som muligt selv. Hvad med at give gamle møbler, som du arver eller finder i genbrugsforretningen nyt liv f.eks. med en omgang maling? Eller sy dine egne gardiner og puder? Det kan også være, at du skal sørge for at male alle døre i din bolig?

For at du skal få et hjem, hvor du føler dig hjemme, og som afspejler hvem du er, så skal du følge dine egne impulser og gøre mest mulig selv.