Sådan sender du en pakke med GLS

0
15338

Hvis du af og til handler på en af internettets mange webbutikker, er du sikkert stødt ind i fragtfirmaet GLS.  GLS er et af de mest kendte fragtfirmaer i Danmark og benyttes i dag af rigtig mange webshops.  

Det er dog ikke kun i Danmark, at du kan møde GLS. Virksomheden er nemlig tilstede i 41 europæiske lande og samt flere stater i USA. GLS eller General Logistics Systems B.V. som GLS står for, blev etableret tilbage i 1999 og har hovedsæde i Amsterdam.

Fordele ved at sende pakker med GLS

Der er flere fordele ved at sende pakker med dette fragtfirma. En af de fordele der kan fremhæves ved GLS er, at virksomheden har et enormt netværk af pakkeshops i hele Danmark. Det er stort set muligt, at finde en GLS pakkeshop i enhver lille flække uanset hvor du befinder dig i Danmark. Det betyder, at du sjældent skal bevæge dig ret langt for at hente eller sende en pakke.

Faktisk er der mere end 1500 GLS pakkeshops i Danmark. Ofte er pakkeshoppen placeret i en kiosk, et supermarked eller på en tankstation. Det betyder at du kan kombinere pakkeafsendelse – og afhentning – med dine daglige gøremål. Det kan selvfølgelig også lade sig gøre, at få leveret pakken direkte til døren.

En anden fordel ved at sende en pakke med GLS er, at din pakke er hurtigt fremme. Ofte kan GLS levere din pakke til modtageren allerede den næste hverdag! GLS leverer pakker alle hverdage fra mandag til fredag.

Følg din pakke med det smarte tracking system

En tredje grund til at vælge GLS som fragtleverandør, er virksomhedens smarte trackingsystem, hvor du hele tiden kan følge din pakke og hele tiden bliver opdateret i processen omkring hvor langt din pakke er nået. Det eneste du skal gøre er, at indtaste pakkenummeret på GLS hjemmeside så kan du straks se hvor din pakke befinder sig. Du kan også downloade GLS app’en ganske gratis, her kan du blandt andet se status på din forsendelse og finde den nærmeste GLS pakkeshop.

Hvor kan du købe fragt med GLS

Skal du sende pakke med GLS skal du bruge en fragtlabel. Det kan du gøre på GLS hjemmeside. En anden mulighed for at købe en fragtlabel til GLS er på hjemmesiden Pakke.dk. her kan du samtidig sammenligne fragtpriserne på tværs af leverandører. Denne side hjælper dig nemlig med at finde frem til den billigste fragtleverandør. Derfor er det en god idé at starte din anvende denne tjeneste hvis du vil spare penge på fragten.