Trænger du til at få rettet tænderne ud?

0
662

Der er stort tabu omkring at gå med tandbøjle. I ældre generationer var der mange der fik tandbøjle uden rigtig at have brug for det. Det skete fordi tandlæger fik penge hver gang de gav et barn en bøjle på. Derfor var der mange der fik bøjle på, som egentlig ikke havde brug for det.

Det er nok også grunden til at så mange var utilfredse med deres bøjler. Resultatet var at mange kom til at forbinde bøjlen med noget grimt, som ikke er så meget andet end en grund til at blive drillet i skolen. Dog er meget sket hos tandlægerne, og bøjler er meget langt fra det det var da vores forældre var børn.

Fra natbøjle til togskinner

Denne udvikling er noget der er sket generelt hos tandlæger. Det som tandlægerne har fået nu, er meget langt fra det som har givet togskinnerne deres øgenavn. Togskinner er i dag noget ganske andet end det var en gang. Før var de store og monstrøse. Vi har alle se parodier på folk med togskinner der bliver magnetiske og tiltrækker forskelligt metal. Det er selvfølgelig en overdrivelse, men de var virkelig ikke pæne den gang.

I dag er det meget anderledes. Der findes mange former for togskinner, og selv om navnet hænger ved, er det en helt anderledes oplevelse end det var en gang.

Togskinner i dette århundrede

Nu er togskinner meget mere elegante. De store metalfatninger der sidder på bøjlen kan nu fås så de er i gennemsigtigt plastik. På den måde er de meget mindre synlige end de var engang. Det som en gang nærmest var det første der mødte øjet, når man så en person, er blevet en mindre detalje.

På den måde er du sikker på at du kan få en bøjle der giver meget færre problemer end det du måske tænker på når du hører ordet ”togskinner”. Dog er det måske kun starten, måske har togskinnerne ligefrem en fremtid.

Bøjle som modestatement

I nogle lande er bøjlen nemlig blevet det modsatte af symbolet på dårligt plejede tænder, og unormal opførsel. I nogle østasiatiske lande og Indonesien, er bøjlen blevet et symbol på velstand og at have penge til at pleje sine tænder.

Her finder man nemt bøjler med rhinsten i. Nogle har også bøjler i farver. På den måde bliver de til accessoires. Der findes endda nogen, der får bøjle på, uden de rent faktisk har brug for det.

Du kan være med til at sprede den positive energi omkring din bøjle, ved at tage denne trend til dig. Hvis du bærer dine togskinner med stolthed, kan du gøre hvad som helst. Du kan tage udfordringen op, det vil komme dig til gode.