Skal du leje en DJ til din næste fest?

0
1130

Festen uanset om det er bryllup, firmafest, fødselsdag eller julefrokost er vigtig at få arrangeret i ordentligt tid så der er styr på detaljer omkring planlægning, mad og selvfølgelig musikken.

Musikken i løbet af en fest danner ryggraden for en god og mindeværdig aften. For danses det skal der til en god fest. Hos MusikDJ er der altid garanti for god musik, planlægning og nødvendig kommunikation. Forventnings afstemning er nemlig vigtig i forbindelse med dine ønsker, drømme og tanker til musikken. Derfor, har vi hos MusikDJ altid tæt kontakt inden festarrangementer løber af staben. Vi har en bred vifte af DJ’s knyttet til MusikDJ sådan at ethvert festarrangement kan imødekommes. I det nedenstående kan du læse mere om hvilket lyd og lys, hvilken musik og hvor i landet vi spiller.

Hvilket lyd og lys kan vi medbringe når du lejer en DJ?

Hos MusikDJ kan vi som udgangspunkt have lige det udstyr med du ønsker og drømmer om. Via vores forskellige samarbejdspartnere kan vi medbringe alt fra moving-heads, skannere, røgmaskiner, spejlkugler, spots, aktive højtalere og PA-anlæg – det er kun fantasien der sætter grænser. Udstyret der medbringes til festen bliver koordineret i samarbejde med dig. Dog, er vores erfaring at 2 lys-effekter kan klare jobbet hvis det er et festarrangment fra 20-60 gæster. Det professionelle udstyr vi medbringer er i god kvalitet og fungerer ideelt til de typer arrangementer vi spiller musik til.

Hvilken type musik spiller vores DJ’s hos MusikDJ?

MusikDJ arbejder indenfor mobil-diskoteks branchen. Dette betyder at vi er vandt til at arbejde med et bredt spektrum af mennesker, segmenter og brancher. Vores DJ’s har mange års erfaring bag pulten og har en god sans for at læse gæsterne, deres alder og få det bedste musik frem til det pågældende klientel. Med andre ord kan vi spille lige det musik som du ønsker. Dog, kender vi vores klassikere og ved at der er specifikke numre som altid virker uanset alder, branche eller klientel.

Som tidlige omtalt har vi altid tæt kontakt inden selve festen løben af staben. Når du skal leje en DJ tager denne altid telefonisk kontakt til dig omkring 1 uge før selve festen sådan at alles forventninger er afstemt inden den store dag.

Hvor i landet kan du leje en MusikDJ?

Vi spiller som udgangspunkt i hele Danmark. Vi har kontakter strategiske steder i landet og kan altid servicerer dig uanset om du ringer fra Ålbord, Kolding eller Sønder Jylland. Vi har base i København og har en stor andel i de forskellige arrangementer som finder i byen. Vi er altid interesseret i at høre fra dig og der hvor du kommer fra så vi kan få arrangeret, i fællesskab, en super aften der har fokus på dig og dine gæster.