Beskyt dit privatliv og din telefon: den ultimative alt-i-en pakke

Man hører mere og mere om cyberkriminalitet i medierne, og man kan ikke undgå at blive en smule nervøs. Kan det ske for mig? Er mine data mon sikre? Hvis du er bange for at dine data dele på nettet, så beskyt din iPhone med Bitdefender. Når du køber beskyttelsen, får du oven i hatten en super smart, multifunktionel app, som er virkelig smart.

Professionelle og eksperter gør det

Når du skal finde den bedste løsning til dine og din families behov, så kan du gå på internettet og søge, eller du kan læse mere her. På anerkendte anmeldelsessider fandt man hurtig frem til Bitdefender. De har sammensat en pakke, som er specielt designet til iOS formatet. Man er ikke kun beskyttet på nettet, man får også en sikker VPN-forbindelse. Det betyder altså, at man er beskyttet mod udefrakommende, og man kan holde sin trafik på nettet skjult. Smart hvis man eksempelvis har kryptovaluta.

Når du bruger Bitdefender, kan du få informationer om, at der har været nogle huller i sikkerheden omkring din email. Man tør næsten ikke tænke på, hvad der kunne være sluppet ud af private informationer, hvis ikke man havde fået besked og dermed kunne ændre adgangskode. Spørg blot Alexa, når du kommer hjem, så giver hun en melding på sikkerhedsstatus.

Nu også på børnenes iPad

Man kan ofte være nervøs, hvis man ikke sidder og kigger over skulderen, mens børnene bruger iPad’en. En frygt for at fremmede kan komme i kontakt med dine børn, kan være ubehagelig. Genfind roen med Bitdefender, så du tør at lade dine børn sidde selv, efter du har installeret Bitdefender. Det kræver blot en opdatering af systemet, så kan du købe og installere uden problemer.

Der følger en glimrende app med, når du har Bitdefender. Her kan du holde øje med og scanne dit netværk. Selv mens du ikke er hjemme, kan du scanne børnenes iPad, såfremt der er problemer. På din næste ferie kan du installere Bitdefender på din computer, så du kan holde øje med den fra sommerhuset. Hele døgnet kan du få opdateringer på sikkerheden, hvilket er en fantastisk mulighed, hvis du vågner en nat med bange anelser.

Supportteamet sad klar ved tastaturet

Da jeg ikke er den store teknikhaj, valgte jeg at sende en besked til supportteamet med et par spørgsmål til appen, da jeg ville have fuldt udbytte. Der gik ikke længe, før der lå en besked med en video, der hjalp mig i gang. Nu kan jeg blandt andet tjekke, om der er udefrakommende, der gør brug af min wi-fi, se hvor mine børns devices befinder sig, se hvor længe de har været på og meget andet.

Det er ikke længe siden, at min mand mistede sin telefon. Fra min Bitdefender app kunne jeg låse hans telefon og bruge gps-trackeren til at finde den. Smart! Fuld tilfredshed herfra. Ser frem til at connecte flere af min devices.

Flere artikler

Hjerterfri

Savner du lidt sjov underholdning til en hjemmeaften med...

Sådan sletter du Instagram

Selvom Instagram er en populær platform, kan der være...

Afmystificering af batterityper til gaming

Gaming er blevet en integreret del af moderne underholdning,...

Se den nye indretningstrend: Det runde spisebord

Det runde spisebord er hurtigt blevet populært i hele...

Sunde kostvaner: Nyttige tips til et energifyldt liv

I dagens moderne verden, hvor travlhed og stress kan...
Amanda Chimbonda
Amanda Chimbonda
Jeg arbejder som deltidsskribent og anmelder her på Madskristensen.dk, hvor jeg primært dækker områder som IT, software, digitalisering, online markedsføring og søgemaskineoptimering.