Anmeldelse af antivirusprogrammet BullGuard 2020

0
2086

I denne anmeldelse har vi kigget nærmere på BullGuard Internet Security som er et dansk antivirusprogram. BullGuard er en interessant antivirusløsning, i høj grad konfigurerbar på mange områder og med en usædvanlig ekstraydelse i sin Game Booster, som vil kunne forøge hastigheden for dine computerspil.

BullGuard Internet Security er et antivirusprogram med real-time virusbeskyttelse, bortfiltrering af ondsindede hjemmesider og en ydelsesforstærker til computerspil og andre påkrævede fuld-skærms applikationer. 24/7 dansk kundesupport, indbefattet livechat, er til rådighed, hvis du har nogle problemer. Så bulldoggen fra BullGuard er godt rustet til at holde din computer fri for virus og online angreb

Bulldog fra BullGuard

Hvis du ønsker en gratis test af BullGuard, så brug venligst disse downloadlinks:

Download en gratis prøveversion i 60-dage

BullGuard 2020 har en række forbedringer i forhold til tidligere udgaver. Hvad der er nyt i 2020 , er:

  • Ny generation af anti-malwareteknologien
  • Fuldt optimeret Game Booster
  • Adfærdsbaseret antivirus som nu har kontinuerlige opdateringer, hvad der forøger dens evne til at spore selv de allernyeste trusler
  • Real-time fejlalarmer advarer dig, hvis du etablerer forbindelse til et netværk med mangelfuld kryptering, eller ingen passwordbeskyttelse

En sårbarhedsscanner som advarer dig mod sikkerhedsbrister på din computer og utilsigtede drev som bliver tilsluttet din computer uden at blive scannet for trusler først, og som vil kunne indikere sikkerhedsrisici.

Desuden kan Game Booster nu håndtere både med bruger- og systemprocesser. Forskellige kodeoptimeringer forøger hastighed og reducerer ressourcekrav og udvidede supportværktøjer gør det lettere at få hjælp fra den danske support, hvis du skulle få brug for det.

Sikkerhedskopiering og backup i BullGuard håndteres nu automatisk. Der er ikke mere nogen grund til at kopiere filer til Dropbox, OneDrive, eller Google Drive drev. Alle dine filer kan håndteres direkte fra BullGuard Internet Security. Dine cloudfiler kan nu blive krypterede før de bliver uploadet og en planlægningsfunktion muliggør, at alt dette sker automatisk.

Konklusion

Kernefunktionerne i BullGuard indbefatter naturligvis en stærk antivirusteknologi. En næste-generations anti-malwareteknologi beskytter mod ondsindet software, mens en firewall sporer og blokerer netværksangreb. Sårbarhedsscanneren henleder opmærksomheden på manglende opdateringer af dine applikationer.

Spamfiltret holder din indbakke ren, browserbeskyttelse forhindrer at du opretter forbindelse til ondsindede websites, forældrekontrollen sørger for at dine børn er sikre online, et PC-optimeringsværktøj forbedrer systemydelsen på din computer, der er ligeledes et online sikkerhedskopieringsværktøj og listen fortsætter.