Anmeldelse af Kaspersky Security Cloud

0
505

Vi lever i en verden, hvor teknologien fylder mere og mere. Vi bruger mere tid online og internettet spiller en væsentlig rolle i stort set alles liv – også selvom du prøver at undgå det. Og selvom denne udvikling primært har medført en hel række af gode ting, så har det også medført nogle dårlige, for ingen medalje er eksisterer uden en bagside.

Men hvad er bagsiden til teknologiens udvikling og internettets fremgang i samfundet? Foruden de mange timer, som vi bruger online fremfor i den ”virkelige” verden, så er der også mange, der har valg at gøre karriere i at ødelægge det for resten. Der findes nemlig også en lang række hackere, der forsøger at få fat i dine private informationer eller ødelægge din computer med vira og malware.

Heldigvis så har Kaspersky set dette problem og fundet en løsning – og ovenikøbet en, der ikke ruinerer dig. Læs meget mere om Kaspersky Security Cloud lige her, hvis du vil beskytte dine enheder.

Hvad tilbyder Kaspersky Security Cloud?

Kaspersky er et af de eneste antivirus programmer, der ikke koster noget. De tilbyder nemlig helt grundlæggende kerneteknologi, der bekæmper malware uden alverdens ekstra funktioner, som du aldrig får brug for alligevel. Det koster ingenting, så alle kan være med og beskytte deres enheder, og så giver uafhængige testlaboratorier dem topscorer for deres ydelser – prisen siger altså ingenting om kvaliteten i dette tilfælde.

Kaspersky Security Cloud er dog kun til privat brug ikke til kommercielt brug, hvilket gør sig gældende for langt de fleste antivirus software. Dette skyldes, at det kan betegnes som en afskåret model af Kaspersky Security Cloud-pakken, der ikke er gratis. Denne kommer med en lang række yderligere funktioner som for eksempel Scan, databaseopdatering, PC Cleaner, Password Manager, Privacy Protection, Safe Money, My Kaspersky og Secure Connection. Her får du altså noget mere for pengene, men det er bare ikke alle, der har brug for så mange funktioner, og for dem vil den gratis model være et fornuftigt valg.

Derfor bør du vælge Kaspersky Security Cloud

Foruden at Kaspersky Security Cloud er gratis, hvilket vil tiltrække mange, så er der også andre fordele ved programmet. For eksempel finder du ikke den ene side efter den anden med indstillinger, men du finder i stedet en nem og overskuelig oversigt over de indstillinger, der er relevante. Styresystemet er i det hele taget meget intuitivt, hvilket også siger noget om deres målgruppe – nemlig den generelle befolkning, og ikke alle IT nørderne, der måske gerne vil have en masse sider af indstillinger, som de kan benytte sig af.

Derudover så er det også en stor fordel, at størstedelen af de mange relevante funktioner er aktiveret som standard. Det gælder både de syv forskellige typer beskyttelser, der inkluderer scanning efter malware i filer, på nettet og i mail og online meddelelser, og det gælder system watcher-komponenten, der opdager nul-dages malware.

Hvis du vil have kontrollen, så er det dog nu en mulighed, hvilket det ikke altid har været – det betyder, at du nu kan vælge at slå nogle af funktionerne fra. Dog anbefales det ikke, da din computer selvfølgelig er bedst beskyttet, når programmet får lov at benytte samtlige funktioner.