Anmeldelse af Jyske investeringspartner

0
574

Er du interesseret i at investere i aktier, men er i tvivl om hvordan man lige griber sådan noget an? En løsning kan være en investeringspartner, som hjælper dig i processen. Er du i tvivl om du vil have en investeringspartner, eller om du hellere vil investere selv, så har vi lavet en overordnet redegørelse af fordele og ulemper ved at anvende en investerings-partner som jyske investeringspartner. Er du blevet nysgerrig? Så læs videre her.

Er du i tvivl om du selv skal investere dine penge, eller om du skal vælge Jyske investeringspartner, som hjælper dig med investeringen, så kan denne artikel forhåbentlig hjælpe dig på vej. Vi håber at du ved at læse denne artikel, kommer et skridt tættere og bliver bare lidt klogere på hvad du føler er den rette beslutning for dig.

Er du ellers interesseret i hvad der findes af danske aktier på markedet, så kan du læse mere om danske aktier hos MinInvestering.dk. Så kan du blive klogere på hvilke danske aktier du ønsker at investere i, uanset om du vælger at gøre det selv, eller via Jyske investeringspartner. For at du bedre kan danne dig et overblik over hvad Jyske investeringspartner kan tilbyde, har vi valgt at opstille de fordele og de ulemper der er ved jyske investeringspartner.

Fordele

Overordnet set er der mange fordele ved at anvende Jyske investeringspartner, til at investere aktier. Den fordel som er allermest relevant, er at når du gør brug af Jyske Investeringspartner, så får du adgang til deres specialister indenfor området. Du får nemlig tildelt en kompetent og dygtig rådgiver, hvis arbejde er at hjælpe og rådgive dig hele vejen igennem, så du kan få størst positivt udbytte af de penge du investerer.

Derudover kan du gøre brug af bankens analytikere der hele tiden overvåger markedet, få investeringsværktøjer som jyske impact og jyske quant og adgang til finansnytplus, som normalt koster 150 kr om måneden, når man altså ikke får adgang gennem Jyske investeringspartner. Desuden er det vigtigt at påpege at du via Jyske investeringspartner, har fuldstændig fri bestemmelse. Jyske investeringspartner holder dig hele tiden opdateret og du kan tilmelde dig sms eller mail service, som giver dig løbende opdateringer på hvordan det går med dine aktier.

Ulemper

Som med de fleste andre ting, er der selvfølgelig også nogle ulemper ved at vælge Jyske Investeringspartner. Når du vælger at anvende Jyske investeringspartner, skal Jyske investeringspartner selvfølgelig også tjene lidt på samarbejdet, i og med at de tilbyder en stor service for dig. Du betaler altså rådgivningshonorar til Jyske investeringspartner, som vurderes individuelt pr person.

En anden ulempe ved at Jyske investeringspartner, er at du skal have minimum 2 mio. kr. at investere for når du starter. Det er ikke alle som har 2 mio. kr. stående til at investere for, og derfor kan det i de tilfælde være nødvendigt at man selv investere de penge man gerne vil investere. To små ulemper er at man stadig betaler de fulde omkostninger ved handel som fx kurtage. På den måde sparer man intet på det punkt. Desuden kan du ikke selv vælge hvilken platform du vil handle med aktierne på, og det kan for nogle også være en ulempe.