Tjekliste til din shoppingtur i Sverige

0
923

Der er ikke noget som at give sig selv lov til at tage en vaskeægte shoppingtur – og så i Sverige! Du kan lade dig selv give hen til spadsereturen mellem butikkerne, kigge på lækkert tøj og få en fantastisk frokost.

Der er selvfølgelig også et par ting, du skal have tjek på, inden du tager afsted, da du trods alt er i et andet land end Danmark – og skal bruge rimelig store summer af penge. Du kan her finde en tjekliste over de ting, du skal have med.

Planlæg ruten

Uanset om du skal til Malmø eller Stockholm, så er det en rigtig god idé at tjekke op på ruten, så du ikke forvirrer dig selv mere end højest nødvendigt undervejs.

Skal du med tog, bus, bil eller fly? Det er selvfølgelig alfa omega, at du har styr på dette, inden du når dagen for afgang. Hvis du skal med fly, er det for eksempel en god ting at have styr på, hvordan du kommer fra A til B, når du lander.

Hvis du selv skal køre bilen, så bliver turen lidt mere hyggelig, hvis du har en fornemmelse af, hvilken vej du skal. Tast adressen ind på de GPS dagen før, så du i hvert fald har et overblik over ruten.

Hav styr på pengene

Det er dyrt at shoppe, og lige såvel er det dyrt at rejse – selvom du kan være heldig med nogle billige afgange. Derfor er det helt essentielt, at du har styr på, hvor penge du har til din shoppingtur. Du skulle nødig ende med at have brugt hele din opsparing.

Hvis du har tjekket din konto og pludselig ser, at der i virkeligheden ikke er ret meget at tage af, så kan du måske godt gå lidt i panik. Men frygt ej. Lån penge i Sverige, hvis der er store problemer. Du skal give dig selv lov til at nyde turen, nu hvor den er planlagt, og der er intet, der er mere trist, end hvis du skal afsted uden penge.

Du kan måske blive lidt deprimeret ved tanken om at tage et lån. Men husk at du gør noget godt for dig selv, og det behøver heller ikke at være mange penge, du låner. Lån penge i Sverige med god samvittighed, ellers bliver det bare en rigtig øv-tur.

Se vejrudsigten

Du har sikkert prøvet det før: Du ankommer til en ny og spændende destination, og du har taget dit yndlingstøj på til dagen – men så øser det ned i lange stænger, og du ender med at gå rundt drivvåd.

Det skulle nødig ske i din shoppingtur til Sverige. Så få lige tjekket op på vejrudsigten dagen inden, så du ved, hvad du skal have med af tøj. Måske kan du nøjes med at have regnjakken med i tasken, men uanset hvad bliver du glad for den, hvis det begynder at regne. Lige såvel er det godt at vide, hvis det bliver hammervarmt, og ikke skal have for meget tøj på.