De bedste sports gadgets lige nu

0
985

Teknologien har gennemgået en ekstrem udvikling på mange områder de seneste år, og sportsteknologi er ingen undtagelse. Vi ser her på nogle af de bedste sportsgadgets, der er på markedet lige nu. 

Freestyle swimming technique” (CC BY-SA 2.0) by simplyswimuk

Konkurrence er et vigtigt element i sport, og mange mennesker motiveres af spændingen og drivkraften ved at konkurrere. Og hvis man ikke dyrker sport på et professionelt niveau, hvor man altid har adgang til modstandere, kan man heldigvis i dag kæmpe mod sig selv. Teknologien udvikler sig med rivende hast inden for sportsverdenen, og det kommer også private kunder til gode. Om du dyrker fitness, fodbold, cykler, spiller golf, løber eller noget sjette, så findes der helt sikkert en sportsgadget, som både kan gøre sport sjovere og forbedre dine resultater. 

Tjek dine puls under vandet

Garmin HRM-Swim er en sjov lille gadget, som kan overvåge hjerterytmen, når du svømmer. I modsætning til andre typer pulsmålere er den designet med særligt henblik på, at man kan bruge den i klorvand, da den er designet med en overflade, som kan modstå de kemikalier i svømmebassinet og det høje saltindhold i havet. Garmin er et lille og let bælte, som du spænder rundt om brystet, og som overfører data om puls og hjerterytme direkte til en lille digital enhed, som kan indeholde op til 20 timers data ad gangen. Selvom den er designet med henblik på svømning, kan den også sagtens bruges i andre motionsmæssige sammenhænge som løb og cykling. 

Tiger Woods iPhone Wallpaper” (CC BY-SA 2.0) by xploitme

Forbedr dine golfevner

Drømmer du om at blive den ny Tiger Woods? Selvom den engang så succesfulde golfspiller i dag ikke helt kan matche fordums bedrifter, så kan man ikke komme uden om hans unikke talent. Selvom han ikke er bookmakernes første favorit til at vinde US Masters 2020, er han stadig i top 3 med odds 10.00, hvis man kigger på sport betting. Tiger Woods er nemlig tilbage med nye ambitioner og et større fokus på golfbanen end tidligere. Så Woods og hans teknikker er stadig værd at holde øje med, hvis du vil nå de samme højder. Et godt sted at starte er med en af de bedste gadges til at forbedre dine golfevner  “Rukket Lightweight Swing Trainer” som kan bruges til at forbedre dine sving og længden på dine drives. Rukket er en lille fin gadget, som du kan tage med og bruge til at varme op med, selv før du bruger teen. Den er lavet af fiberglas og vejer derfor ingenting, og alligevel er den designet med en modvægt, som giver styrke, når du svinger køllen såvel som fleksibilitet til håndleddene. 

_25A9627″ (CC BY 2.0) by dbking

Scor i din næste hockeykamp

Fokus blandt sportsudøvere er ofte på form og fysik, men faktisk er det lige så vigtigt, at du holder teknikken ved lige, hvis du gerne vil blive bedre til sport. Franklin Sports har udviklet en automatisk hockeymaskine, som skyder miniskumbolde ud på samme måde som du kender dem fra tennis. Der følger seks skumbolde med, som lægges ned i det medfølgende påspændingsrør til maskinen. På den måde kan du træne reaktionsevne og reflekser og score på hurtige afleveringer. På det mere professionelle plan som i NHL, udvikles der altid nyt udstyr for at forbedre sporten. Derfor fåes den automatiske hockeymaskine også til professionelle, her er der også et mål inkluderet, så du for alvor kan træne scoringer. Hvis du kun har råd til lightudgaven, kan den i princippet bare spændes fast til ethvert hockeymål.

Der findes mange forskellige og sjove gadgets på markedet, så det handler bare om at finde dem, der passer til lige præcis din sport.