Sådan kan du sælge din bolig på Østerbro

0
1161

At bo på Østerbro er følelsen af ro i midten af Danmarks Hovedstad. Det er der mange der efterspørger, og derfor er et boligsalg på Østerbro ikke et af de sværeste af gøre, for kundekartoteket er der og hvem vil ikke bo på Østerbro?

Når du skal sælge din bolig på Østerbro, er der mange skønne ting du kan lægge vægt på, når en potentiel køber skal se på boligen og området omkring boligen. Men lad os starte med området, og dernæst kommer ind på hvad du skal have fokus på ved din bolig, når du skal sælge den.

Østerbro har mange forskellige ting af byde eventuelle tilflyttere på. Der er mange gode og hyggelige cafeer langs Østerbrogade og nede af sidegaderne. God mad og kaffe i forskellige former og arter er der masser af på Østerbro.

En gåtur i Fælledparken byder på en masse forskellige oplevelser. Du kan støde på små børn, der leger på legepladser, løbeklubben der er i færd med at træne op til næste maratonløb, de utallige fodboldklubber der husere og har hjemmebane i Fælledparken, og sidst men ikke mindst noget på anderledes som Københavns Frisbee Klub, der blandt andet træner i Fælledparkens grønne arealer.

Når du skal sælge din bolig, er der en hulens masse ting at forhold sig til, og derfor listes der de gode huskeregler du kan forholde dig til når du skal sælge. Først og fremmest skal der laves en boligvurdering, så den kan blive prissat af en ejendomsmægler. For at opnå den helt rigtige pris på din bolig, anbefales der at du tager kontakt til tre forskellige ejendomsmæglere, så du kan få tre forskellige vurderinger og på baggrund af det, findes den ejendomsmægler du mener kan sælge din bolig til den bedst mulige pris. Når du efterfølgende skal have henholdsvis ejendomsmæglere og købere ud for at se på din bolig, er det en god ide at få styr på nogle basale ting i boligen.

Sørg for at have disse ting færdiggjort i boligen inden den skal inspiceres af mulige købere.

  • Sørg for at få ryddet op i din bolig inden der kommer besøg. Det kan være en god ide ikke at have alt for mange nips-ting og genstande der bare flyder i boligen. Der skal selvfølgelig også gøres rent både ude og hjemme, når der kommer besøg.
  • Sørg for at være velforberedt, når ejendomsmægleren kommer på besøg. Ejendomsmægleren har brug for informationer om din bolig, og vil derfor stille opklarende spørgsmål der kan være behjælpelig i forhold til at prissætte din bolig.
  • Sørg for at være klar med inputs til, hvad der kan gøres ved din bolig, så boligen kan forbedres og dermed få prisen til at stige.
  • Sørg for at være ærlig over for ejendomsmæglerne omkring det positive og negative i og omkring din bolig. Det er nemlig med til at skabe en god balance og kemi mellem dig og ejendomsmægleren, samtidig med til at ejendomsmægleren kan finde den helt rigtige pris, som hverken er for høj eller for lav.

Når du har taget dine forholdsregler i forhold til at skabe de bedste muligheder for at få en god pris på din bolig, skal du nu til at have den solgt med hjælp fra din valgte ejendomsmægler Østerbro – og hvem vil ikke bo på Østerbro?