Hvorfor købe en gamer stol?

0
1560

Hvad er en gamer stol?

En gamer stol er en stol som udviklet med fokus på gameren og gamerens behov. Derfor er stolen super ergonomisk, og støtter alle de steder, hvor det er nødvendigt. Gameren spiller ofte i mange timer i streg, derfor er der behov for høj komfort. En gamer stol støtter derfor særligt op om udsatte områder så som læn og nakke. Gamer stolen er ofte meget justerbar, så den kan tilpasses helt perfekt til den enkelte.

Hvorfor købe en gamer stol?

Sidder du ned mange timer om dagen? Kroppen er egentlig ikke designet til at sidde ned mange timer i streg, dog har vores samfund udviklet sig i en retning, hvor det er krævet af mange grundet deres arbejde eller helt store hobby – nemlig gaming. En gamer spiller ofte mange timer i streg, det kan på sigt medføre følgeskader på læn, nakke, håndled og albue, hvis man sidder i en dårlig stol.

Derfor er der opstået et behov for ergonomiske stole, der tager højde for at den bliver brugt rigtig meget. Gaming stolen er faktisk udviklet med udgangspunkt i sædet fra en racerbil – det ses tydeligt i designet

Sidder du ned mange timer om dagen kan det være en god idé at investere i en gamer stol. Gaming stolen giver dig god komfort og minimere risikoen for de følgeskader, der er forbundet med mange timer i siddende tilstand. Hovedpine og koncentrationsbesvær er nogle af de hyppigste følgeskader, som er forbundet med en dårlig stol. Det er også nogle af de følgeskader, som er de første som opstår. Brugen af en dårlig stol i længere tid kan føre til kroniske skader. Sagt med andre ord kan en gamer stol optimere dine timer bag skærmen, uanset om du er gamer eller har et kontorarbejde.

Salg af gamer udstyr

Salget af gamer udstyr er steget voldsomt de seneste år, og dermed også salget af gamer stole. Den store stigning i salget af gamer udstyr skyldes i høj grad at populariteten for e-sport er steget. I Danmark har flere skoler og efterskoler taget e-sport på skemaet.  Det er noget som danske producenter og leverandører af gaming udstyr har mærket til. Det er ikke ualmindeligt et efterskoler indkøber et stort parti gamer stole end til eleverne, som har valgt at være på e-sportslinjen. Gamingen i Danmark bliver taget til et helt nyt niveau, og bliver behandlet med en helt anden form for seriøsitet end tidligere.