Indret dit eget personlige gamer-rum

Nu bliver det nørdet, men på den fede måde. De rigtige omgivelser i et gamer-rum kan give dig det ultimative tilflugtssted i en fantastisk virtuel verden. Men hvad skal der til for at få lave det bedste gamer-rum, det vi vil se på nu.

Der er super mange faktorer at tænke på når man er en seriøs gamer. Man skal for eksempel huske på at man sidder i rigtig mange timer, så det er vigtigt at være opmærksom på at føle sig fysisk godt tilpas. Og hvis du også er vild med at spille på titler, der er tilgængelige online, såsom poker, skak eller et et af de utallige virtuelle reality-spil på internettet, er det lige så vigtigt at have det det rigtige udstyr, gadgets og forbindelser. Nu er det måske ikke muligt for alle at sætte et helt værelse til side til et gamer-rum, så det kunne også bare være det perfekte spillehjørne.

Første vigtige ting i dit gamer-rum er selvfølgelig skrivebordet. Det er klart at det allerbedste ville være et skrivebord du kan justere i højden. Så ville du kunne skrifte mellem at sidde og stå op, hvilket ville være rigtig godt for din ryg og give færre smerter og spændinger. Hvis det ikke ligger i budgettet kan skal du være meget opmærksom på højden af det bord du køber. Højden skal passe til at du sidder behageligt med strakt ryg og at dine arme og skuldre er ”afslappede” når de hviler på bordet. Udover det skal der selvfølgelig være plads til dit tastatur og en stor musemåtte.

Næste ting på listen er din gamer stol. Der er virkelig mange uligheder på markedet og det populære look er noget med nogle lidt sportslige former og farver. Igen skal du tænke ergonomisk og hvilken stol ville være bedst for din krop på lang sigt.

Så går vi videre til skærmen, eller skal vi sige skærmene hvis muligt. For at give de fedeste effekter er det oftest nødvendigt med to skærme, når man spiller på pc´en. Mange professionelle gamere har ofte 3 eller 4 skærme på en gang. Det bedste er at bruge skærmbeslag. På den måde kan du skrue skærmene fast på skrivebordet og placere dem perfekt ovenpå eller ved siden af hinanden.

En feature der virkelig kan optimere din gaming-oplevelse og koncentration, er den rigtige belysning. Hvis muligt så brug solens lys i løbet af dagen. Bedst fra siden af så det ikke ændre farver i skærmen eller koster dig en sejr. Om aftenen og natten er det bedst at bruge indirekte lyskilder som for eksempel lys bag din skærm eller en væglampe lidt længere fra computeren. Bare sørg for lyset ikke stråler direkte ind i skærmen. En ekstra cool effekt kunne være LED-strips. De kan fastgøre præcis hvor du ønsker det og du kan få en slags der kan ændre farve så det matcher din stol, tastatur eller andre gadgets du har.

De fleste gamere spiller med høretelefoner for at blokere alt støjen udefra, men hvis du foretrækker højtalere, kan du også få dem i alle former, farver og modeller. Alt i forskellige prisklasser selvfølgelig. Alt hvad vi lige nævnt fører os til den sidste lille fine detalje. Prikken over i´et kan man sige. Nemlig kabelforvaltning. Alle de her tekniske ting og gadgets efterlader dig nemlig med et have a ledninger. Du kan både bruge kabelbindere og kabelkanaler. Dine kabler kan dermed løbe langs væggen og ikke rode, eller under bordet. Det vil give dit gamer-rum et mere professionelt look. 

En sidste ting der er værd af læse op på og undersøge bedre er de forskellige booster apps der findes. Nogle gange når man spiller er det måske ikke helt så flydende som vi ville ønske, spillet hakker eller går måske helt i stå fra tid til anden. Disse booster apps kan optimere funktionen af processoren så den fokuserer på dine spil mens de kører og de andre nødvendige ting på et andet tidspunkt. Det er genialt.

Så har du fået inspiration til hvordan du kan lave eller optimere dit gamer-rum.

Flere artikler

Hjerterfri

Savner du lidt sjov underholdning til en hjemmeaften med...

Sådan sletter du Instagram

Selvom Instagram er en populær platform, kan der være...

Afmystificering af batterityper til gaming

Gaming er blevet en integreret del af moderne underholdning,...

Se den nye indretningstrend: Det runde spisebord

Det runde spisebord er hurtigt blevet populært i hele...

Sunde kostvaner: Nyttige tips til et energifyldt liv

I dagens moderne verden, hvor travlhed og stress kan...
Amanda Chimbonda
Amanda Chimbonda
Jeg arbejder som deltidsskribent og anmelder her på Madskristensen.dk, hvor jeg primært dækker områder som IT, software, digitalisering, online markedsføring og søgemaskineoptimering.