God norsk portal som også er meget nyttig for danskere (Anmeldelse)

0
773

Når man surfer på nettet efter brugbare tips om alverdens ting, er det altid meget rart, når man lander på en side, der kan gøre en klogere på mange forskellige emner. For det første udvider man sit kendskab  til det emne, man søgte ud fra ens interesser. Men endnu vigtigere er det, at man kan lære om ting og temaer, som man egentligt aldrig regnede med, ville falde i ens interessesfære. Her i huset er vi, som bekendt, særdeles glade for at formidle adskillige emner, nyheder og trends. Det er vigtigt, at folk kan finde brugbar viden i et letforståeligt sprog. Derfor er vi glade for, at vores norske kollegaer fra megetnyttig.com også producerer indhold til mennesker med mange forskellige interesser.

Danskere og nordmænd har let ved at forstå hinandens sprog, især når det er på skrift. Derfor behøver du ikke tro, at du ikke vil være i stand til at forstå artiklerne på megetnyttig.com. De følger et letforståeligt sprog, der ret enkelt forklarer læseren om det emne, som måtte interessere vedkommende. Desuden, eftersom vores lande minder meget om hinanden, kan du som dansker relatere dig til de fleste emner på sitet.

Brugervenlig interface på hele siden

Der findes intet mere irriterende ned, når en hjemmeside pakker dens underemner ind i generelle udtryk, hvilket gør det indviklet for læseren af finde frem på siden. Det problem vil du ikke støde på, når du klikker ind på megetnyttig.com. For hele siden er nemlig bygget op omkring et fokus på brugervenligheden, hvilket giver dig et meget godt overblik over, hvilke overemner, der er at finde på siden.

Dette letter selvsagt din læsning, hvorpå du hurtigere navigerer rundt imellem sitets emner. For lige meget, hvilken artikel du er i gang med at læse på siden, vil overemnerne altid stå øverst på toppen. Desuden kan du til højre se artikler, som tilhører et andet overemne, end den du er i gang med at læse, hvorpå du hurtigt og enkelt kan finde inspiration til mange forskellige temaer.

Hvad er der at finde på megetnyttig.com?

Siden er relevant for både mænd og kvinder. Du kan finde nyttig information om alt fra sundhed og træning, privatøkonomi, livsstil, til mulige rejsedestinationer, mm. Mere specifikt kan du eksempelvis blive klogere på, hvilke madvaner der kan hjælpe en med at reducere mavefedtet, en viden som er meget god at have her få uger efter julen. Og apropos jul, så kan du også blive klogere på, hvordan man undgår julestress. Der er også helt lavpraktiske guides til, hvordan du kan gøre dit køkken rent på en effektiv og finurlig måde, samt hvordan du bruger en startkabel.

Med andre ord, så kan man fortabe sig i hjemmesiden i flere timer, da alt indhold, som den indeholder, kan på mange måder vise sig at være relevant for den enkelte læser. Det er brugbar viden, som det er rart at have i baghovedet, i tilfælde af at man får brug for det. Så derfor er der kun tilbage at foreslå, at du begynder at udforske de mange spændende emner for dig selv.