Beskyt din iOS enhed gratis med Bitdefender

0
478

Vi lever i en verden, der bliver mere og mere teknologisk, og der er flere og flere ting, der foregår via internettet. Det betyder også, at der er utroligt mange private informationer, der flyver rundt på internettet, og som hackerne på ekspertniveau har stort set fri adgang til, hvis ikke du passer på.

Selvom den teknologiske udvikling og internettets fremgang kommer med en lang række fordele, så er der nemlig også en række ulemper, som du måske slet ikke er klar over eksisterer.

Heldigvis, så har Bitdefender skabt et produkt, der kan hjælpe dig med at beskytte dine enheder mod de få, der ødelægger det for de mange. Så slipper du for alle de bekymringer om internettets farer, som du ellers måske går rundt og bærer på.

Du kan læse meget mere om, hvordan du kan beskytte din iOS enhed gratis med Bitdefender lige her, eller du kan blot download gratis her.

Det kan Bitdefender gøre for dig

Bitdefender kan gøre rigtigt meget for dig, der ejer en iOS enhed.

De kan først og fremmest tilbyde den mest kraftfulde beskyttelse imod eventuelle trusler på internettet, uden at det har den helt store indflydelse på dit batteri. Derudover så beskytter de også dine personlige data – det vil sige både kodeord, adresse samt sociale og finansielle informationer. Vi gemmer efterhånden flere og flere af vores personlige data på vores mobiltelefoner, og derfor er det vigtigt, at vi beskytter dem i højere grad.

Derudover så har de også en funktioner, der fortæller dig, når en et uheld er blevet afværget på grund af Bitdefender. Det sker via en pop up notifikation, så du kan følge med i, hvad softwaren faktisk laver, og du kan få et indblik i, hvad der foregår. Du får også en brugsindsigt i din egen online aktivitet og en historie om forhindrede hændelser, hvilket igen giver softwaren en transparens, som mange sætter pris på.

Bitdefender hjælper dig også med at undgå utilsigtet dataeksponering og misbrug af installerede apps, hvilket hjælper til, at du ikke behøver at være lige så opmærksom på, om du har gang i noget, der kan være til fare for dit privatliv. Dit privatliv beskyttes også via en kontrol af dine onlinekonti med databrud, og så krypteres al internettrafik med den medfølgende VPN, så der absolut ingen chance er for, at du bliver holdt øje med imod din vilje.

Derfor har du brug for Bitdefender

Der er måske mange der går med den komfortabel tro, at din iPhone ikke er i fare for at blive overvåget. Dog er det en falsk tryghed, fordi din telefon er ikke kun din telefon. Det er også dit kamera, din tegnebog, og din assistent, og derfor gemmer den på følsomme oplysninger, der kan bruges imod dig.

Du er udsat overfor en lang række farer, som du slet ikke er klar over eksisterer, og desværre er der bare nogen, der bliver tvunget til at se dette i øjnene, når angrebet så sker. Det er en ubehagelig måde at se sandheden i øjnene på, når nu du har muligheden for at komme denne hændelse i forkøbet.