Bedre spiloplevelse på din computer med Razer Cortex Game Booster

Mange gamere har helt sikkert oplevet at spillet ikke kører ligeså flydende som man havde forventet, fordi processoren ikke kan følge med. Hvis man spiller computer har man helt sikkert haft denne oplevelse flere gange i sin gamer karriere.

Spillet er godt igang, man går op i det med liv og sjæl. Den sidste og vigtigste kamp udkæmpes i dette øjeblik på slagmarken, og man har et enkelt liv tilbage. Nu kommer den helt store drage der skal nedkæmpes, våbnet er klar, fingrende er parate på tastaturet, og så… går skærmen i stå. Forbindelsen afbrydes og før man når at se sig om har man tabt spillet og kan nu starte forfra.

Irriterende? Ja. Frustrerende? Ja. Kan problemet løses? Ja!

Optimer din spiloplevelse nemt med Razer Cortex

Der er en hurtig og simpel måde at komme dette problem til livs. Game Booster appen Razer Cortex hjælper dig til at få en bedre, hurtigere og mere smooth spilleoplevelse. Når du spiller spil på din computer, om det er online eller installeret, kræver det en hel del ressourcer fra processoren. Hvis der kører mange programmer på samme tid, vil din computer have begrænsede ressourcer.

Et af de programmer der tager fokus fra dit spil er antivirus programmer, fordi mange spillere bruger online spil, hvor de kan spille med andre spillere fra hele verden, og da dette kræver en internet forbindelse, er der også en vis risiko for at opfange en virus. Derfor er det også en rigtig dårlig ide at sætte sit antivirus program på pause, da man bliver mere modtagelig overfor onlinetrusler. Med en game booster kan du få et spil der kører uden afbrydelser, samtidig med at du sikrer din computer mod virus og onlineangreb.

Hvordan virker det?

En Game Booster giver dig den bedste spilleoplevelse, uden at du behøvet at gå på kompromis med sikkerheden. Programmet sørger for at allokere så mange processorer som muligt til dit spil. De programmer der nødvendigvis skal køre i baggrunden, som eksempelvis antivirusprogrammer, bliver isoleret i en bestemt processor, og dette frigiver de resterende processorer til dit spil.

Dette giver dig en spilleoplevelse uden afbrydelser og forsinkelser. Dit spil kommer til at loade og kører hurtigere og uden de typiske fejl der ofte kommer når computerens ressourcer er brugt op andre steder.

Razor Cortex – Game Booster

Game Boosteren Razor Cortex, gør lige netop dette. Programmet downloades gratis, og installeres via hjemmesiden, og fungerer til alle computere med Windows 8, 7 og 10. Når du starter et spil vil Razor Cortex automatisk gå igang, uanset om du spiller et installeret spil, eller et online spil. Programmet fremmer din computers hukommelse og ydeevne sådan at spillet køre flydende og med maksimal skærmopløsning. Når du er færdig med at spille vil computeren automatisk gå tilbage til samme stadie som før du spillede spillet.

Det er derfor meget simpelt at bruge, og behøver ikke andet end en installation, og derfra kører det helt af sig selv og du kan koncentrere dig om at vinde spillet.

Flere artikler

Hjerterfri

Savner du lidt sjov underholdning til en hjemmeaften med...

Sådan sletter du Instagram

Selvom Instagram er en populær platform, kan der være...

Afmystificering af batterityper til gaming

Gaming er blevet en integreret del af moderne underholdning,...

Se den nye indretningstrend: Det runde spisebord

Det runde spisebord er hurtigt blevet populært i hele...

Sunde kostvaner: Nyttige tips til et energifyldt liv

I dagens moderne verden, hvor travlhed og stress kan...
Amanda Chimbonda
Amanda Chimbonda
Jeg arbejder som deltidsskribent og anmelder her på Madskristensen.dk, hvor jeg primært dækker områder som IT, software, digitalisering, online markedsføring og søgemaskineoptimering.