Welcome to the Game II anmeldelse

Welcome to the Game II er både udgivet og udviklet af Reflect Studios, og du kan spille det på både Microsoft Windows, OS X og Mac OS. Det blev første gang tilgængeligt for omverden d. 3. april 2018.

Welcome to the Game II er et spil, der kombinerer atmosfærisk gyser med strategi og puzzle-genren. Du bliver taget ind i en verden på det dybe net i jagten på skyggenettet som en efterforskningsreporter, der prøver at løse sagen om en mystisk kvinde. Kvinden sender hjælp som maskerede mænd, der prøver at slå hende ihjel.

Læs mere om spillet her eller læs flere guides hos Mjukvara.se.

Sådan spiller du

Spillets præmis består af en søgen efter 8 stykker af en kode, der kaldes nøgler. De er gemt inde på hjemmesiden ”Deep Web”, og du har kun 6 (in game) timer til at finde alle 8 nøgler. De 6 timer svarer til 3 timers realtid.

Der er desuden 5 trusler i spillet, du skal forsøge at undgå eller besejre: Politiet, Noir, Lucas Kumiega, The Breather og Hacking. De 5 trusler er af forskellige sværhedsgrader, og mens nogle aktivt angriber dig, og du hele tiden skal være opmærksomme på dem for at klare dig igennem spillet, så er andre mere passive, og de påvirker dig kun minimalt. Truslerne kommer på forskellige tidspunkter, alt afhængig af hvor langt du er i spillet.

Welcome to the Game II er bestemt ikke et spil for sarte sjæle; er du derimod typen, der elsker spænding, uhygge og en mission, der kræver kræfter og fokus, så er det helt perfekt til dig.

Flere artikler

Hjerterfri

Savner du lidt sjov underholdning til en hjemmeaften med...

Sådan sletter du Instagram

Selvom Instagram er en populær platform, kan der være...

Afmystificering af batterityper til gaming

Gaming er blevet en integreret del af moderne underholdning,...

Se den nye indretningstrend: Det runde spisebord

Det runde spisebord er hurtigt blevet populært i hele...

Sunde kostvaner: Nyttige tips til et energifyldt liv

I dagens moderne verden, hvor travlhed og stress kan...
Amanda Chimbonda
Amanda Chimbonda
Jeg arbejder som deltidsskribent og anmelder her på Madskristensen.dk, hvor jeg primært dækker områder som IT, software, digitalisering, online markedsføring og søgemaskineoptimering.