Welcome to the Game II anmeldelse

0
718

Welcome to the Game II er både udgivet og udviklet af Reflect Studios, og du kan spille det på både Microsoft Windows, OS X og Mac OS. Det blev første gang tilgængeligt for omverden d. 3. april 2018.

Welcome to the Game II er et spil, der kombinerer atmosfærisk gyser med strategi og puzzle-genren. Du bliver taget ind i en verden på det dybe net i jagten på skyggenettet som en efterforskningsreporter, der prøver at løse sagen om en mystisk kvinde. Kvinden sender hjælp som maskerede mænd, der prøver at slå hende ihjel.

Læs mere om spillet her eller læs flere guides hos Mjukvara.se.

Sådan spiller du

Spillets præmis består af en søgen efter 8 stykker af en kode, der kaldes nøgler. De er gemt inde på hjemmesiden ”Deep Web”, og du har kun 6 (in game) timer til at finde alle 8 nøgler. De 6 timer svarer til 3 timers realtid.

Der er desuden 5 trusler i spillet, du skal forsøge at undgå eller besejre: Politiet, Noir, Lucas Kumiega, The Breather og Hacking. De 5 trusler er af forskellige sværhedsgrader, og mens nogle aktivt angriber dig, og du hele tiden skal være opmærksomme på dem for at klare dig igennem spillet, så er andre mere passive, og de påvirker dig kun minimalt. Truslerne kommer på forskellige tidspunkter, alt afhængig af hvor langt du er i spillet.

Welcome to the Game II er bestemt ikke et spil for sarte sjæle; er du derimod typen, der elsker spænding, uhygge og en mission, der kræver kræfter og fokus, så er det helt perfekt til dig.