Vil du være digital kunster? – få de gode råd på vejen til succes på nettet!

0
1325

Det er blive digital kunster, der har god indtjening på net-salg, kræver hårdt flid og det evige ønske om at forbedre sig, samt at skabe noget folk vil have hængende. Derfor kan denne artikel muligvis hjælpe dig på vej til at forstå at succesen finder sted når din kunst får den rette opmærksomhed og ikke mindst det rette talerør.

 

Er du de rigtige steder?

Mange traditionelle kunstnere har førhen været vant til at skulle udstille sine værker i gallerier rundt om i landet, men er nu begyndt at få øjnene op for at der ligger et kæmpe marked i internet-salg. I takt med dette er der derfor blevet oprettet flere websider hvori kunstnere kan publicere deres værker. Disse kan findes via en hurtig Google-søgning, og efter et par minutter har du en profil hvorfra du kan brede budskabet om dine værker, nye som gamle, og finde kunder over hele verdenen. Ofte er disser sidder drevet af en organisation som tager et honorar for at formidler salget for dig, men disse variere fra webside til webside.

 

Er du synlig?

Når du så endelig har fået din nye profil op og køre, måske fået lokket de første kunder til, skal du ikke læne dig for langt tilbage i stolen og forvente at alt fortsætter i det tempo. Det er nemlig vigtigt at du regelmæssigt og rutineret ligger nye og spændende værker op som der kan lokke flere til din profil. Derfor er det også eminent at du ligger kræfterne i og aldrig går i stå med dine kreative processer så du altid ligger på kunderens forside når de besøger websiden. Udover dette, er det selvfølgelig også en smart ide at brede budskabet om din kreative profil til de sociale medier og lade dine kontakter og bekendtskaber sende budskabet videre. Rent sagt er denne metode gratis branding for dig og dine værker. Du kan jo med fordel bruge dine billeder til væggen på kontoret.

 

Er du relevant?

Som kunster kan man ofte være styret af ens egne lyster i forhold til hvad man ønsker at portrættere i sine værker. Desværre er det bare ikke altid det der sælger. Er du derfor ny på nettet som kunster kan det give hurtige kunder og lidt branding hvis du giver dig i kast med at gengive de seneste populære genre eller serier. Selvom dette måske ikke lige er videre sjovt, kan det ses som at ”alle bække små” i sidste ende.

Generelt er det det en god ide som ny digital kunster at ligge hovedet i selen og klø på for at brande sig selv, udvide sit netværk og skabe noget relevant for de kunder der kommer til dig. Held og lykke!

 

Om Mynewart

Mynewart er navnet på et af Skandinaviens største gallerier med salg af malerier / billeder til væggen. Mynewart blev grundlagt i begyndelsen af 2016 og driver i dag sider i både Danmark, Sverige og Norge, hvoraf www.mynewart.dk og www.mynewart.se er de største.  Galleriet har et imponerende udvalg af kunst, der tæller alt fra abstrakte og farverige malerier til uhyre detaljerede billeder af dyr og landskaber.