Tre forskellige boligindretningstyper

Man kan indrette sin bolig på mange forskellige måder. Her kan du læse om tre forskellige stilretninger, der måske kan inspirere dig til at prøve noget nyt.

Den naturlige

Er du glad for blomster og planter og grene, så kan du bruge dem i din indretning.

  • Blomster er jo altid bare smukke, og de kan få ethvert hjem til at se smukt og indbydende ud. Blomster er tit noget, man får af andre, men det behøver det bestemt ikke at være: Man kan sagtens forkæle sig selv med en smuk blomst eller buket.

Blomster kan jo både være i potte og være afskårne. De giver lidt hver deres look, men der er ikke forskel i den glæde, de spreder ved, at man har noget dejligt at kigge på.

  • Planter kan være med til at skabe en god og hyggelig stemning, måske med et strejf af skov. Nogle planter er også rigtige gode for dit indeklima – så ikke alene ser det godt ud, de har også en praktisk funktion.
  • Lange grene kan bare være utrolig smukke, og så er det super moderne lige nu. Du kan for eksempel sætte dem i en stor gulvvase et sted i dit hjem, hvor både vase og grene kan komme til deres ret.

Få naturen med ind i dit hjem; det vil du ikke fortryde.

 

Den farvede

Farver er fantastiske – også i indretningen.

Man kan enten vælge bare at køre på med alle mulige farver, eller man kan vælge en eller få gennemgående farver. Det kommer an få, hvad man er til.

En indretning kun med gråt, sort og hvid kan være super stilet, men lidt farver gør nu ofte noget godt, og bare lidt farver kan få dit hjem til at se meget mere levende og interessant ud.

Det er også en nem måde at gøre sit hjem lidt personligt: Alene det at du vælger en farve, som du synes er flot, viser noget om dig.

 

Den rodede

Er du ikke så god til det der med at rydde op? Ligger alle dine ting typisk bare rundt omkring og flyder, og kan du aldrig finde det, som du skal bruge? Måske du heller ikke er særlig glad for at gøre rent? Så har du næppe anden indretningsstil end bare rodet.

Hvis det fungerer for dig, er det jo bare så fint, men er du selvstændig, hvor du af og til skal mødes med dine kunder, så går det altså ikke at gøre det hjemme ved dig selv, hvis der ser sådan ud; det er simpelthen for uprofessionelt at holde møder i sådan en omgang rod.

Hvis det er dit hjem, der er beskrevet under ”Den rodede”, og du skal holde professionelle møder, så tag lige at overvej at lej dig ind i et kontorhotel.

Flere artikler

Hjerterfri

Savner du lidt sjov underholdning til en hjemmeaften med...

Sådan sletter du Instagram

Selvom Instagram er en populær platform, kan der være...

Afmystificering af batterityper til gaming

Gaming er blevet en integreret del af moderne underholdning,...

Se den nye indretningstrend: Det runde spisebord

Det runde spisebord er hurtigt blevet populært i hele...

Sunde kostvaner: Nyttige tips til et energifyldt liv

I dagens moderne verden, hvor travlhed og stress kan...
Amanda Chimbonda
Amanda Chimbonda
Jeg arbejder som deltidsskribent og anmelder her på Madskristensen.dk, hvor jeg primært dækker områder som IT, software, digitalisering, online markedsføring og søgemaskineoptimering.