Sådan blokerer du Flash og Java scripts i Firefox

Web plugins så som Flash, Java og JavaScript kan anvendes til at tilføje en række interessante funktioner til websites, men der også en række bagsider. Ud over at reducere ydelsen af sites, er der også muligheden for at scripts kan bruges til ondsindede formål.

NoScript er en browser add-on til Firefox, som kan anvendes til at forhindre kørsel af scripts på de sites, som du besøger. Download NoScript via dette link.

Addon blokerer automatisk alt sådant indhold så som Flash og Java scripts – men der kan sagtens være anledninger, hvor du har brug for, at disse afvikles. Når du støder en sådan site, kan du let tilføje den til en hvidliste, således at scripts vil få mulighed for at køre nu og i fremtiden – hvad der er ideelt for netbank- og indkøbssites.

Uden at der næppe kræves brugerindgreb, tilbyder NoScript et fremragende beskyttelsesniveau mod sikkerhedstrusler og sikrer, at du har fuld kontrol over, hvad der er tilladt at køre på din browserskærm.

 

Flere artikler

Hjerterfri

Savner du lidt sjov underholdning til en hjemmeaften med...

Sådan sletter du Instagram

Selvom Instagram er en populær platform, kan der være...

Afmystificering af batterityper til gaming

Gaming er blevet en integreret del af moderne underholdning,...

Se den nye indretningstrend: Det runde spisebord

Det runde spisebord er hurtigt blevet populært i hele...

Sunde kostvaner: Nyttige tips til et energifyldt liv

I dagens moderne verden, hvor travlhed og stress kan...
Amanda Chimbonda
Amanda Chimbonda
Jeg arbejder som deltidsskribent og anmelder her på Madskristensen.dk, hvor jeg primært dækker områder som IT, software, digitalisering, online markedsføring og søgemaskineoptimering.