Sådan bliver du en haj til online investering

0
1141

 Investering er ikke længere forbeholdt aktiemæglere, der har det som levevej. Den digitale revolution har gjort det meget nemmere for dig som privatperson at investere dine penge smart, og jo før du lærer at investere, jo bedre. Her fortæller vi dig hvordan du kan blive en haj til online investering.

Hvad skal jeg investere i?

Det er ikke kun aktier du kan investere i på nettet, der findes masser af gode og spændende muligheder for smarte investeringer online. Det er nemt og populært at investere i aktier, men man kan også investere i Bitcoin og andre kryptovalutaer, indekser, udbytteaktier, forex og meget mere. De fleste steder der du kan investere online, lader dig investere i flere forskellige instrumenter. Du kan med andre ord opbygge en portefølje, der består af flere forskellige instrumenter.

Når du har bestemt dig for hvad du vil investere, så skal du finde ud af, hvor der er bedst at investere i det du er interesseret i. Du skal finde en god investeringsplatform online.

Find en god investeringsplatform

Det næste du skal gøre, når du skal lære at investere online, er at finde en god investeringsplatform. Den digitale revolution som vi sådan set stadig lever midt i, har gjort det meget enklere for os at investere i aktier online. Der findes mange gode aktieplatforme online, der du kan investere smart i det du ønsker at investere i. Det er flere ting du skal holde øje med, for at finde en god aktieplatform.  På mininvestering.dk kan du læse mere om hvordan du finder den bedste investeringsplatform, og få gode råd til online investering.

Lav en investeringsstrategi

Når du har fundet en god investeringsplatform, skal du lave en investeringsstrategi, som du skal følge. Som investor kan man være aktiv eller passiv. Hvis man vælger en aktiv investeringsstrategi, så skal man holde aktivt øje med markedet og finde det helt rigtige tidspunkt at købe og sælge sin valuta eller aktier, så man kan tjene mest muligt per handel. En passiv investeringsstrategi, er gerne mere langsigtigt, og man fokuserer på at lave investeringer der får lov til at vokse over flere år. En passiv investeringsstrategi, kræver ikke at man hele tiden følger med, på samme måde som med en aktiv investeringsstrategi. Derfor er dette en god strategi for dig, der for eksempel vil investere din pensionsopsparing, eller investere til dine børn når de bliver født.

Gode investeringer handler om at sælge og købe på det helt rigtige tidspunkt, det eneste der er forskellen på en aktiv og en passiv investeringsstrategi, er tidsperspektivet, per handel. Når du har fundet ud af hvad du vil investere i, fundet den helt rigtige handelsplatform og lavet dig en investeringsstrategi, så kan du begynde at investere online.