Her er en anden grund til, at det er en dårlig idé at bruge en gratis Android VPN

0
748

Hvem kan ikke lide at have internetfrihed og muligheden for at skjule alle online handlinger, isæt når det er GRATIS!? Men er det virkelig muligt at surfe anonymt uden at betale en krone? Lad os spole tilbage for at se, hvad VPN’er handler om.

Hvad er en VPN?

Virtual Private Network (VPN) er en forbindelse, der giver brugeren datasikkerhed ved at kryptere afsenderens oplysninger og efterlader modtageren med ingen oplysninger. Bortset fra at bevare dine browse aktiviteter, lokker VPN dig ved at give mulighed for anonymt at downloade torrentfiler og omgå firewalls. Den bedste del er, at VPN giver dig mulighed for at streame regionblokerede websteder og spil bogstavligt talt uden omkostninger. Her er halen!

graphics of how a vpn works

Det vigtigste spørgsmål

Den del, man skal overveje, er, at med alle de fordele, det bringer, hvad gør det gratis? I verden omkring os, er der ikke sådan noget som gratis frokost. Tilsvarende er tilfældet for disse “omkostningseffektive” VPN’er. Du sparer helt sikkert et par kroner, men til gengæld betaler du dem en højere pris i form af dine data.

Den stødende side af billedet er, at VPN’er har adgang til dine data. Selvom de leverer kryptering, indsamler de samtidig dine personlige data og sælger dem til den tredjepart, der tilbyder det højeste bud, som yderligere bruger dem til reklamer og analytiske formål. Mens VPN’er reklamerer for informationssikkerhed uden omkostninger, tjener de bare indtægter på brugernes egen regning!

En anden terror for gratis VPN’er er, at forbrugerne er helt uvidende om malware. Malware er enhver software, der er designet til at stjæle den enkeltes personlige data, mens den beskadiger hans / hendes enhed. Undersøgelser har rapporteret, at mere end 30% af de gratis Android VPN’er indeholder malware. Selv nogle af de højt rangerede VPN’er med et stort kundegrundlag, der er tilgængelige i Google Play Store, har farlige malware, som brugerne ikke er klar over.

Gratis VS betalt

Gratis VPN’er er attraktiv, især når de betalte kan koste dig en formue. Lad os se på forskellen i valget af dem.

Kerneaktiviteterne i en gratis VPN eller en betalt VPN forbliver de samme. Begge typer VPN fokuserer på at opbygge et lag af fortrolighed i din surfehistorie. Det element, der adskiller de to er tillid. Det skal bemærkes, at ved at købe en betalt VPN, tjener virksomhederne din tillid, da transaktionen får dig til at føle dig mindre sårbar over for risikoen ved gratis VPN’er. Imidlertid tjener gratis VPN’er indirekte penge gennem dine “fortrolige” data. Når du betaler for VPN, fjerner det behovet for at forpligte sig til enhver slags tyveri.

Hvad skal man gøre? VPN’er er en vigtig del af vores daglige liv. Adgang til begrænsede underholdningsrelaterede websteder samt sociale medieplatforme, downloading af sange eller film uden omkostninger, adgang til blokeret indhold under arbejde eller skole og for at bevare fortrolighed, mens du surfer på internettet, er en sikker VPN nødvendig. At hente alle disse funktioner uden at give noget til gengæld er næsten umuligt; derfor er det altid en bedre mulighed