Om sildebensbordet og dets funktion

0
2753

At have et sildebensbord i sin spisestue, køkkenalrum eller måske stue er blevet uhyre populært på det seneste. Og det er bestemt med god grund. Med et sildebensbord har man uendelige muligheder for at vælge til og fra for at kunne tilpasse sin egen personlige stil. Det er look, der ikke går af mode lige foreløbig. Man får både det elegante, men også det mere personlige og håndlavede udtryk, når man vælger et sildebensbord.

Om det så er til spisestuen, køkkenalrummet eller stuen er underordnet, det er nemlig nemt at få tilpasset præcis det rum, man ønsker.

Klassisk sildebensbord i tidløst design

Fælles for alle sildebensborde, om det er runde eller rektangulære, er, at det er et tidløst design. Det er derfor en rigtig god investering, hvis du ønsker et nyt spisebord, der skal kunne holde mange år ud i fremtiden. Det kan nemlig fås af allerhøjeste kvalitet, samtidig med at designen er så alsidigt og kan tilpasses næsten hvad som helst. Det er helt perfekt til de mere nordisk inspireret stuer, men kan også passe perfekt ind til det mere minimalistiske.

Der er masser af muligheder for at lege med looket. Derfor har du også mulighed for at ændre mening undervejs og gå i en helt anden retning med indretningen. Man kan derfor ikke gå helt galt i byen, hvis man vælger et sildebensbord.

Håndlavet præcis efter dine ønsker

Det er på det seneste blevet ufatteligt populært at være en gør-det-selv type og lave sit egen spisebord. Det kan være en rigtig sjov proces, og så er det super lækkert at kunne sige, at man selv har lavet det. Desværre er sildebensbordet for mange en tand for svært at lave selv. Det er nemlig lidt mere avanceret end plankebordet.

Ønsker man dog stadig den håndlavede stil er det bestemt også muligt. Hos os finder du de fineste håndlavede sildebensborde, der kan laves lige efter dine ønsker. Det kan både have en mere rå og upoleret finish, men også et klassisk og stilfuldt touch.

Når det kommer til indretning kan selve udførelsen af bordet også være rigtig vigtigt, da det nemlig kan give det sidste pift til indretningen. Har man derfor allerede besluttet sig for et sildebensbord, bør man derfor tænke over, hvilket udtryk det skal give.

Sildebensbord i forskellige farver og træsorter

Når det kommer til, hvilket udtryk et sildebensbord skal give, er det først og fremmest også vigtigt at kigge på, hvilken træsort og farve det skal være i. Det kan nemlig fås i et hav af farver og træsorter. Derfor kan det også tage lidt tid at finde præcis, hvad man leder efter – hvis ikke man ved det på forhånd.

Det er muligt at få stilfulde borde i mørkere træsorter, der vil passe rigtig godt ind til den nordiske indretning. Det kan du også kombinere med et mere råt look. Måske er du mere til det lidt minimalistiske og ønsker ikke bord, der ikke springer for meget i øjnene. Her kan du vælge en lysere farve.