Om betongulve i hjemmet

0
1405

Det bliver mere og mere moderne for boligejere at skabe rå og rustikke gulvet i hjemmet med beton eller epoxy. Disse materialer har oprindeligt primært været brugt i industrien, hvor de blanke og hårdføre overflader er en fordel. De seneste år er det de private boligejere, som har taget de slidstærke materialer til sig, når der skal lægges nyt gulv i New Yorker stil i hjemmet.

Det rå betonlook og de mange fordele

Det industrielle look bliver mere og mere populært at skabe i private hjem, hvor rå materialer og store, blanke flader er med til at skabe lys og elegant stil.

Gulve i beton hitter blandt boligejere, som er ude efter den populære New Yorker stil. Når der skal træffes valg af materiale til nyt gulv, har de rå materialer flere fordele end kun at være slidstærke.

Du kan få glæde af følgende fordele og egenskaber, når du vælger betongulve til hjemmet:

  • Du kan skabe moderne look i hjemmet
  • Du får gulv med høj modstandsdygtighed
  • Du kan vælge mellem mange forskellige farver
  • Det er nemt og enkelt at rengøre
  • Gulvene bibeholder deres flotte overflader i masser af år.

Designmæssigt vælger flere og flere boligejere de stilrene og rå betongulve som følge af det ensartede og naturlige look, der er medvirkende til, at hjemmets møbler træder mere stilrene frem. Derudover er der de praktiske og vedligeholdelsesmæssige fordele, som appellerer til mange danskere. Den grå nuance på beton skaber et harmonisk og roligt udtryk, der komplimenterer den moderne og den minimalistiske bolig.

Betongulv i køkkenet, bryggers og badeværelse?

Som boligejer har du stor frihed i forhold til at vælge, hvor i hjemmet du ønsker de elegante og rustikke gulve med det skandinaviske udtryk. Du vælger selv, i hvilket omfang stilen skal gennemføres i boligen. De mest populære rum at få betongulve er i køkkenet, på badeværelse og i bryggerset.

Mens nogle boligejere vælger at få støbt nyt gulv af beton i ét rum i boligen, ønsker andre at gennemføre stilen i hjemmet.

Betongulve egner sig til de rum, hvor det kan bruges som en moderne og smagfuld erstatning for fliser.

Den rette teknik og udførsel skaber det succesfulde resultat

Der er brug for professionel ekspertise og udførsel, når der skal støbes betongulve i hjemmet. Det er en procedure, som kræver viden om rette opblandingsforhold samt kendskab til den rette teknik.

Epoxy og beton er tokomponentmaterialer, der skal blandes op i de helt nøjagtige forhold, for at det succesfulde og ensartede resultat kan opnås. Når der lægges gulv i beton, kræver det forarbejde med hensyn til at lukke overfladen af, så betonen ikke suger skidt og væske til sig.

Når du vil have den bedste løsning til at få støbt betongulv i hjemmet, har det stor betydning, at du kan få tilbud på dit projekt fra professionelle firmaer, som har styr på både teknik, materialer og procedure.