Epoxy er ét af markedets mest populære gulvmaterialer

0
2346

Når der skal lægges nyt gulv i hjemmet, vælger flere og flere boligejere at bruge epoxy. Det er et moderne, stilrent og slidstærkt materiale, som findes i forskellige farver. Dette gør det muligt for dig at få det gulv i hjemmet, som komplimenterer din smag og indretningsstil.

Det er ikke kun de designmæssige fordele, der gør epoxygulve populære. Gulvtypen skaber en ensartet overflade, som er nem at rengøre, og som bibeholder sin elegante overflade i masser af år.

Få glæde af de mange fordele ved epoxygulv

Epoxy er et materiale, som oprindeligt blev brug i kontor- og erhvervsbygninger som følge af de mange praktiske fordele med hensyn til det enkle vedligehold, den høje slidstyrke samt den nemme rengøring. I de seneste år er materialet blevet populært i private hjem, da flere og flere danskere har fået øjnene op for de mange praktiske og designmæssige fordele ved epoxygulve.

Det er blandt andet fordele som:

  • Skridsikkert gulv
  • Ensartet og stilren overflade
  • Materialet findes i mange nuancer
  • Lang holdbarhed
  • Du kan bruge gulvtypen i flere forskellige rum i boligen
  • Du får et stærkere gulv.

Selvom epoxy ser blank og glat ud, giver materialet en skridsikker overflade, som gør det egnet til badeværelset. Mange danskere vælger at få epoxygulv i flere rum i boligen for at gennemføre den nordiske stil.

Én af de helt store fordele ved epoxy er, at det er en maling, som du kan male ovenpå mange forskellige overflader, og som forstærker dit eksisterende gulv. Af denne grund vælger mange boligejere dette materiale, når boligen skal renoveres og fornyes.

Design det look, du ønsker i hjemmet

Der findes mange forskellige farver på epoxygulv. Nogle af de mest eftertragtede og populære farvevalg er grå, hvid og klar. Når du vælger en klar eller hvid nuance, skaber du et lyst og stilrent look i hjemmet, som du vil få glæde af i mange år ud i fremtiden.

Fra boligejere til boligejer kan der være stor forskel på, hvor meget den rette farve og nuance betyder. Mens nogle ønsker et bestemt look, der skal komplimentere den moderne boligstil, er det for andre personer de praktiske fordele, der betyder mest.

Hører du til den sidstnævnte gruppe, kan det være det rette for dig at vælge en klar nuance. Malingen forstærker dit eksisterende gulv, og du får en overflade, som holder til hverdagens slid.

Derfor skal du alliere dig med et professionelt malerfirma

Uanset om du er til hvid eller klar nuance, skal du alliere dig med et malerfirma, når du vil have glæde af de praktiske og designmæssige fordele med dit epoxygulv. Det kræver viden om produktet, teknik og udførsel, når der skal males med epoxymaling. Det er et tokomponentmateriale, som kræver det perfekte opblandingsforhold, for at du får det smukke og ensartede resultat.