Få gjort huset sommerklar

0
1453

Hvad enten du har brug for en snedker eller tømrer er det altid vigtigt at have fokus på, at de opgaver du ønsker løst, skal holde i mange år og øge værdien på din bolig eller tilhørende bygning.

Kunde tilfredshed er en hjørnesten i mange forretninger, og dine behov og ønsker kommer derfor i første række!

Jan Jensen, ejer af JANBYG, er uddannet bygningssnedker med “medalje” og har mange års erfaring som håndværker. De har derfor kompetencerne til at løfte enhver opgave inden for tømrer- og snedkerfaget.Det betyder at de ikke går på kompromis med kvaliteten af deres arbejde, med miljøet eller arbejdsforholdene og derfor vender de fleste kunder også tilbage. De forlader ikke en opgave før du er tilfreds med resultatet.

Professionel montering af vinduer og døre

At montere vinduer og døre er i princippet ikke et problem. Men for at de nye vinduer og døre skal fungere i mange år frem – ja så er det vigtigt, at de er monteret 100% efter forskrifterne. Det er vigtigt som snedker og tømrer at foretage en nøjagtig opmåling, såfremt vinduer og døre skal monteres korrekt.

Det er endvidere utrolig vigtigt, at montagen sker på sådan en måde, at man opnår den optimale fuge omkring vinduet. På denne måde sikrer de, at resultatet bliver godt – hver gang! Hos JANBYG sørger de for levering, opmåling og montage, så dine døre og vinduer installeres helt efter bogen. På den måde kan du også være sikker på at bevare garantien, hvis uheldet skulle være ude.

Skal du have renoveret det gamle gulv?

For at sikre, at dit gulv får en lang levetid, er det vigtigt med løbende vedligeholdelse. Erfarne håndværkere medstor erfaring inden for gulvarbejde er der for afgørende. De tilbyder gulvservice i Nord- og Midtjylland, og sørger for at løse din opgave hurtigt og effektivt. 

Hvordan foregår renoveringen?

Gulve med lak trænger efter en årrække til at blive genopfrisket. Det gør de typisk med en slibning og speciallak med UV. Gulve med olie skal renoveres, hvor en ny olie poleres ned i træet til det er mættet og gulvet fremstår som nyt. På et tidspunkt vil renoveringen ikke give samme resultat og så skal der en større omgang til.

Den STORE omgang til et ældre gulv vil betyde afhøvling og slibning som toppes med olie eller lak. Herefter fremstår det som et næsten nyt gulv. Når ovenstående metode ikke længere slår til, skal der lægges ny! Der er mange andre individuelle løsninger, så kontakt altid en fagmand for videre information.

Hos JANBYG udfører de alt i snedker- og tømrerarbejde for kunder i Nord- og Midtjylland. Tømrer i Aars, Hobro og Støvring med fokus på kvalitet