Tv-serien til både børn og voksne

0
785

Er der noget mere fantastisk, end når man sammen som familie kan sætte sig ned og nyde en god film eller en god serie? Næppe. Det binder familien sammen, giver noget at tale om og opfordrer i det hele taget til hyggestunder – særligt med serier, som jo ofte kræver, at man af flere omgange samles om skærmen for at følge med på nye og spændende eventyr i det univers, man er blevet opslugt af.

Sådan en serie er eksempelvis Ninjago-serien fra Lego. Om end den måske kan lyde barnlig, er den i høj grad også henvendt til voksne. Lego har gang på gang vist, at deres humor appellerer til mere end ét publikum via de spillefilm, der allerede er udgivet, og nu altså også med Ninjago som tv-serie, som hurtigt vandt indpas verden over, og som fortsætter med at buldre derudad. Hvis du stadig er skeptisk, så er du landet det rette sted. Du får et hurtigt overblik over serien lige her.

Handlingen bag serien

Meget af succesen er naturligvis møntet på den interessante handling, som hurtigt fanger seeren. Serien er baseret på mange asiatiske myter, legender og kulturer og omhandler således fire mystiske våben, som blev skabt sammen med den verden, vi kender. Handlingen udspiller sig dog i højmoderne omgivelser i en fiktiv storby, hvor de legendariske våben er faldet i de forkerte hænder, og hvor det er op til de forskellige ninjahelte at vinde dem tilbage – ganske klassisk og derfor også succesfuld. Hovedkaraktererne er unge, og derfor er humoren også fint tilpasset både børn og voksne, hvorfor hele familien kan være med om skærmen.

Et sats bliver til succes

Oprindeligt var serien egentlig kun sat til at spille to sæsoner, men producenterne – som i øvrigt er danske – så hurtigt, at potentialet var til meget mere. Serien er solgt til mange lande verden over og kører således blandt andet på Cartoon Network i USA og Storbritannien, Disney XD i Sydamerika og Nickelodeon herhjemme. Det er i skrivende stund blevet til 11 sæsoner Ninjago, men med lovning på flere som følge af den fart, serien har taget, og kender vi Lego ret, stopper ambitionerne næppe foreløbig.

Hvordan finder du serien?

Måske har du ikke tid til at sidde og se Nickelodeon i hverdagene, eller måske passer det bare dårligt, at du ikke kan vælge tidspunktet selv. Svaret er naturligvis streamingtjenester, som Ninjago-universet også har spredt sig til. I en digital tidsalder kan intet andet svare sig, og det er selvfølgelig til din fordel, for det betyder, at du hurtigt og nemt kan finde serien og sætte den på, når det passer dig og familien.

En god fredag eller lørdag aften er det derfor oplagt at klikke sig ind online og finde lego ninjago. Den findes de fleste steder i komplet form, så du kan bruge hele weekenden, hvis det passer dig, på at se serien. Du kan selvfølgelig også bare nøjes med at se en sæson eller to og gemme resten til et andet tidspunkt, hvor afslapning skal være i højsæde. Skræddersy familietiden med denne kvalitetsserie!