Diablo 3 – Error 75 – oops!

5
1044

Det længe ventede Diablo 3, gik online natten til tirsdag. 100.000 fans sad spændt og ventede over hele verden, på at spille videre i Diablos dystre univers. De fleste fans havde købt spillet online, mens mere Hardcore fans af trilogien var stået tidligt op og ventede i kø foran butikkerne.

Error 75 - Diablo 3

 

 

 

 

 

 

Der er ingen tvivl om at Diablo 3 kommer til at slå alle salgs rekorder og Blizzard kommer til at skovle endnu flere millioner dollars ind, end de gør i forvejen på spil som:

 • WoW
 • StarCraft 2
 • og nu Diablo 3

Op til release datoen, så alt dog ud til at klappe for Blizzard Entertainment, men der skulle ikke gå mere end 24 timer, før fans verden over måtte indstille eventyret og gå i seng.

Diablo 3 gik ned globalt

Bedst som over en million spillere verden over sidder og spiller sker det der bare ikke må ske. Ca. klokken 18:30 dansk tid, den 15.05.2012 gårsamtlige af Blizzards, Diablo 3 dedikeret Battle.net servere ned, uups!

Diablo 3 er et online spil, sådan da, fordi det er ikke et MMOG, men nærmere en udbygning af den gamle TCP/IP protokol, hvor et meget begrænset antal spiller kan spille i det samme spil, og ikke i den samme verden. Med andre ord betyder det at du kan åbne DIT Diablo 3 spil, til dine venner, og sammen kan man så hugge sig igennem universet.

Denne løsning er efter min mening et mega selvmål fra Blizards side, da det betyder at alle der har købt spillet kan lave et mulitplayer spil, vel at bemærke, gennem en Battle.net server. Det kræver ikke den store matematiske eksamen at regne ud at dette virkelig kræver server kapacitet, som Blizzard åbenbart ikke havde til rådighed. Selvmålet bliver begået, da kun en lille procentdel af fans, i virkeligheden ønsker at spille multiplayer, men alle game accounts er fuld til rådighed, og men skal logge ind på Battle.net, for at kunne spille.

Det havde været langt smartere, hvis Blizzard havde lavet en simpel online patch, så kun dem der bevidst ønsker at spille D3 online, belaster Blizzards game servere.  Men sådan skulle det ikke være, alle skal logge på, og det kan Blizzard ikke klare.

Diablo 3 – Error 75 – temeporary outage of battle.net service

Ovenstående er den mest tweetet, og søgte sætning de sidste 24 timer, og indtil problemet er løst, er der helt sikkert sure miner verden over, for alle vil gerne spille Diablo 3.  På fora verden over diskuterer desperate fans, hvordan Blizzard bør løse problemet med manglende server kapacitet, er du en af dem som mangler adgang, kan du læse mere her:

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4077738283?page=1

5 KOMMENTARER

  • Hej Peter,

   Jeg er delvist enig i din betragtning i dette tilfælde. Set på den ene side burde Blizzard selvfølgelig have styr på deres servere fra dag 1, men jeg tror nu alligevel det er svært at opretholde deres servere, når der er så mange players fra hele verden, der forsøger at logge ind på samme tid.

   Jeg valgte bevidst at vente et par dage med at købe spillet, da jeg vidste, at der ville komme servernedbrud det første stykke tid, men nu fungere spillet fuldstændig smooth og jeg føler, at jeg har brugt noget nær de bedste 480 kroner i mit liv.

 1. Helt enig! Diablo 3 er absolut pengene værd. jeg ved ikke om man kunne forvente at de havde problemer til at starte med, de har trods alt haft WoW til at få noget online erfaring. Men som Nicolai skriver så køre det nu som det skal.
  Smid gerne links til jeres Char Builds!

 2. Jeg er lige startet i dag og er fuldstædig enig i dine betragninger omkring multiplayerdelen. Synes altid Blizzard skal lave et eller andet irriterende ved deres eller mega fede spil 🙂

 3. Har godtnok spillet meget Diablo 3 det sidste stykke tid, men efter at have ramt lvl 60 og kommet i Inferno, er det blevet noget svæere 😮
  Så måtte på Youtube for at finde nogle gode guides til at sætte det rigtige build op til min Monk. Men efter at have rodet rundt et stykke tid, begyndte det næste projekt! samle de gode film jeg fandt, på http://www.skeleton-king.com , så hvis du kan anbefale nogle clips, så giv endeligt besked!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here