Det nye i Kaspersky 2020

0
821

Der foregår en løbende kamp imellem dem, der producerer sikkerhedsprogrammer og dem, der begår cyberkriminalitet. Lige så snart diverse angrebsformer bliver bekæmpet, så dukker der nye op. Det er en endeløs kamp.

Det er derfor, det er så vigtigt hele tiden at få opdateret de gode sikkerheds- og beskyttelsesløsninger, der heldigvis findes. Det gælder ikke kun i forhold til antivirus, men også i forhold til at forny de indre mekanismer i antivirusprogrammerne. Der skal også tilføjes nye funktioner, eller de eksisterende skal forbedres. I det hele taget skal der konstant kæmpes imod alle former for cyberkriminalitet med alle tilgængelige metoder.

Kaspersky

Millioner af brugere roser Kasperskys løsninger. Deres programmer opdateres løbende, og en gang om året sker der en større opdatering af hele det avancerede system, hvor flere funktioner og forbedringer øger sikkerhedsniveauet. Den seneste version hedder Kaspersky 2020.

De eksisterende produkter hedder:

I den nyeste 2020 version har alle produkter nye funktioner og opdateringer, der gør dem hurtigere, mere sikre og bidrager til at gøre cyberverden mere sikker.

Forbedret sikkerhed med Kaspersky 2020

Der findes mange former for trusler, som hver især kræver en særlig adgangsmåde. I år har folkene i Kaspersky haft fokus på at bekæmpe nogle af de mest aktive og destruktive exploits, der kan trænge ind i diverse it-systemer og udgøre en stor trussel. Det kan være sådan noget som for eksempel:

  • EternalBlue
  • WannaCry
  • SMBloris

Da disse automatisk kan sprede malware ud i enhver computer, der er i et bestemt netværk, er det et must at have en god beskyttelse imod sådanne trusler.

En anden form for trussel er sådan noget som RATs. Det står for Remote Access Tools. Altså mulighed for fjernbetjent adgang til computere og systemer. Sådanne kan bruges helt lovligt til fjernstyring eller -support. De kan misbruges af cyberkriminelle til at begå omfattende bedrageri. Det kan Kaspersky 2020 beskytte din computer meget effektivt imod.

Du bliver også beskyttet imod de mere og mere udbredte angreb, der sker via det meget brugte Microsoft Office program.

Da skyen efterhånden bliver brugt mere og mere til opbevaring, så er Kaspersky begyndt at skanne OneDrive opbevaring for malware.

Kaspersky krypterer nu deres kommunikation

Fra og med i år er Kaspersky begyndt at kryptere al kommunikation mellem deres produkter og deres servere. Det betyder blandt andet, at alt data fra 2020 versionerne af Kaspersky ikke kan opfanges eller modificeres.

Desuden er der blevet oprettet en to-faktor bekræftelse for at få adgang til Kaspersky konti. Så hvis der er nogen, der får adgang til dit password, så vil de ikke med den alene kunne bryde ind i din konto eller pille ved din sikkerhed. De vil heller ikke kunne få nogen informationer om dine børns konti eller andet fortroligt.

For både Mac-brugere og Android-bruger er der nogle yderligere stramninger og forbedringer af det i forvejen høje sikkerhedsniveau.

Der er også andre nye tiltag og opstramninger af sikkerheden, som alt i alt gør Kaspersky til en endnu stærkere beskyttelse. Det er også blevet meget lettere at installere nu, da der også er tænkt i øget brugervenlighed. Hvis du allerede har et Kaspersky beskyttelsesprogram, så vil det automatisk blive opdateret. Hvis du ikke har det, eller hvis du gerne vil opgradere dit program, så er det bare at downloade den ønskede variant.

Konklusion

Kaspersky er den fremtidssikrede beskyttelse af både din computer og din telefon. Få programmet installeret, og du er effektivt beskyttet imod de indtrængere, som er kendt nu, og imod dem, der måtte komme.

For hver årlige opdatering bliver sikkerheden øget, og din beskyttelse dermed mere effektiv.