Fede gadgets til hunde og katte

0
653

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er de færreste af os, der kan forestille os en hverdag uden et kæledyr. Det bringer nemlig masser af glæde med sig, og derfor giver det også en stor grad af tryghed i hjemmet – og det gør sig egentlig gældende hvad end det er hund eller kat man har.

I et hjem, hvor der ofte er travlt med arbejde og andre aspekter af livet, er det heldigvis muligt at gøre tilstedeværelsen med et kæledyr lidt nemmere ved hjælp af fede gadgets.

Elektronisk madestation

Er man ikke altid hjemme i tide til at dyrene skal have mad, så kan det være en fordel at have en elektronisk madestation. Den sørger for at maden serveres på et bestemt tidspunkt, eller når du selv aktiverer den på din telefon (afhængigt af hvor sofistikeret en station du behøver).
Det kan ligeledes også være en fordel for dyrene, fordi dyr typisk er rigtigt meget præget af faste rutiner, og de dermed kender sine madtider.

Overvåg dine dyr i hjemme imens du er ude

Er man meget i tvivl om hvordan sine kæledyr agerer når man ikke er hjemme, og/eller har man problemer med ballade når man er på arbejde, så kan man blive en hel del klogere med et overvågningskamera, hvor man følge med i sine dyrs adfærd på telefonen. Det kan være rigtig behjælpeligt til at finde frem til hvorfor de agerer som de gør, og muligvis forhindre det.
Der findes også kameraer som man kan kommunikere igennem, og på den måde snakke til hunden (eller katten såvel), når den gør noget den ikke må.
Har man generelt problemer med sine kæledyr imens man er ude af huset, kan det skyldes mangel på aktivering eller at dine kæledyr er meget afhængig af dig. Derfor er det vigtigt at dine kæledyr også har mulighed for at aktivere sig selv imens du er væk – herunder f.eks. ved hjælp af en kattetunnel til katten, eller en ”Kong” til hunden, som er et stykke lejetøj hunden skal forsøge at få godbidder ud af.

Chip-aktiveret kattelem

En kat skal helst have lov at bevæge sig frit udenfor, hvilket ofte kræver en kattelem for at gøre katte uafhængig. Det kan dog medbringe problemer hvis der begynder at komme andre katte eller dyr ind af kattelemmen, og man har før hørt om hvordan andre katte eller sågar ræve har forvildet sig ind igennem en almindelige kattelem.
Derfor kan man med fordel installere en kattelem med chip i, således det kun er din kat som kan aktivere lemmen. Det er super smart, ikke specielt dyrt og så sikre du også at du ikke får uanmeldte gæster.