Anmeldelse af Norton Cloud Backup

0
1107

Norton Cloud Backup opbevarer og beskytter vigtige filer og dokumenter som en forebyggende foranstaltning mod datatab på grund af harddiskfejl, stjålne enheder eller endda ransomware. Mist ikke det, der er vigtigt for dig. Sikkerhedskopierer automatisk dine filer sikkert til skyen.

Hvad er Cloud Backup?

Cloud Backup er en måde, hvorpå du sikkert kan gemme kopier af dine computerfiler, så du ikke mister dem, hvis din computer går tabt, beskadiges eller rammes af ransomware. 

Med Norton Cloud Backup opbevarer du sikkert kopier af dine filer hos en betroet udbyder som Norton på deres fjernservere, også kaldet “skyen”.

Sikkerhedskopiering til skyen betyder, at hvis din computer bliver stjålet, går ned eller en cyberkriminel krypterer den med ransomware, mister du ikke de filer, du har allermest brug for.

Ekstern harddisk eller online backup?

Harddiske holder kun længe. Online backup giver dig mulighed for at få adgang til dine filer og data fra en hvilken som helst enhed.

Hvad er lager i skyen?

Cloud storage eller at sikkerhedskopiere til skyen er en måde at opbevare data på hos en betroet udbyder, som du opnår adgang til via en online forbindelse.

Hvordan hjælper backup i tilfælde af ransomware?

At lave sikkerhedskopiering af din computers vigtigste informationer giver dig ro i sindet over, at du har en backup af filer, du kan gendanne, bare for en sikkerheds skyld.

Hvordan laver jeg en backup på min computer?

Med Norton Cloud Backup kan du vælge, hvilke filer på hvilke lokationer på din computer der skal sikkerhedskopieres, logge ind på din cloud storage-konto og lave backup, så ofte du har brug for det. Norton Cloud Backup giver dig også mulighed for at planlægge automatiske backups ud fra et skema, du har angivet.

Når du begynder at oprette sikkerhedskopi-filer, bliver disse sikkerhedskopier opbevaret sikkert i skyen og er tilgængelige, når du logger ind på din cloud storage-konto.

Norton 360-planer inkluderer Cloud Backup til opbevaring og beskyttelse af vigtige filer og dokumenter mod harddiskfejl, stjålne enheder og endda ransomware. Norton 360 inkluderer også Norton VPN som sikrer din datatrafik ved backup af din data.

Risiker ikke at miste dine vigtige filer til tab eller tyveri af din PC, harddiskfejl eller ransomware. Sikkerhedskopier automatisk dine fotos, finansielle filer og andre vigtige dokumenter efter eget valg på din Windows PC med Cloud Backup-funktionen i Norton 360.