6 gode apps til ferien

Det er vigtig at holde ferie en gang i mellem. Bare slappe helt af og lade batterierne op, så vi igen er klar til at komme tilbage på arbejdet. Ferie her i det danske kan være rigtig hyggeligt, og til tider med godt vejr, men nogle gange er det en god ide at pakke sydfrugterne og komme lidt væk. Her er nogle gode app du kan bruge når du skal på ferie

 

Planlægning

Momondo: Denne app kan hjælpe dig med at finde det perfekte fly og hotel. Den sammenligner en masse tilbud, og hjælper dig med at finde lige det du leder efter, uanset om du vil have billig, hurtig eller 5-stjernet service.

 

XE: Det der med valuta er ikke altid helt nemt. Derfor er en valutaomregne guld værd, nåd man skal gøre klar til ferien. Det er nemlig en god ide at bestille dine udanske penge hurtigst muligt, da det kan tage tid for banken at skaffe dem.

 

Forberedelse

Packpoint: Den perfekte app til dig der ikke er så god til at pakke. Du skal bare skrive din destination og hvilken slags ferie du skal på, så kommer den med forslag til hvad der skal smides i kufferten.

 

Citymapper: Det er så nemt at farer vild i en ny by. Og på trods af charmen ved at rende rundt med utallige guidebøger, så er det lidt nemmere at bruge mobilen. Med denne app kan du nemt kortlægge din rute og få et overblik over dine transportmuligheder. Den fungere primært som den danske rejseplanen.dk.

 

Underholdning

Kindle: En Kindle er et apparat der lader dig læse overalt. Men det er ikke nødvendigt, appen kan sagtens fås til din smartphone. Så kan du snildt forgabe dig i bøgernes verden, uanset om du er på stranden eller nyder aftenen på hotellet.

 

Yuggler: Appen til dig der rejser med dine børn. Med den kan du nemlig finde de aktiviteter og attraktioner der er gode til børn. Du kan få gode råd, guides og se billeder af alle de muligheder der er i nærheden – så kan du finde lige det dig og dine børn gerne vil opleve.

 

Teknologifri

Nu er du blevet guidet igennem gode apps muligheder til din ferie. Når du så er kommet frem og lægger ved poolen, eller render igennem gaderne i en storby, så husk at nyde det. Sluk telefonen og slap af. Nyd den lokale kultur og vær sammen med dine kære. Hvis du helt ønsker en ferie uden teknologiske forstyrrelser, så bør du overveje en tur i naturen, væk fra civilisationen. En safari tur i Afrika eller en tur op af Kilimanjaro kan give dig en helt ny ro i sindet. Nyd den friske luft og de smukke omgivelser, og glem mobilen et par dage.

Flere artikler

Hjerterfri

Savner du lidt sjov underholdning til en hjemmeaften med...

Sådan sletter du Instagram

Selvom Instagram er en populær platform, kan der være...

Afmystificering af batterityper til gaming

Gaming er blevet en integreret del af moderne underholdning,...

Se den nye indretningstrend: Det runde spisebord

Det runde spisebord er hurtigt blevet populært i hele...

Sunde kostvaner: Nyttige tips til et energifyldt liv

I dagens moderne verden, hvor travlhed og stress kan...
Amanda Chimbonda
Amanda Chimbonda
Jeg arbejder som deltidsskribent og anmelder her på Madskristensen.dk, hvor jeg primært dækker områder som IT, software, digitalisering, online markedsføring og søgemaskineoptimering.