3 idéer til en anderledes drengeaften

0
1193

Vil du gerne hænge ud med vennerne, men synes du lidt for tit, at I ender med blot at drikke øl og tage på den samme bar, I har været på 1.000 gange før? Så får du her en række forslag til anderledes aktiviteter til drengeaftenen.

Hold et godt, gammeldags filmmaraton

Vil I gerne have en hyggelig aften sammen, men kunne egentlig godt tænke jer for en gangs skyld bare at være hjemme? Så er det oplagt at holde et vaskeægte filmmaraton. Køb masser af lækre snacks ind, og sæt jer godt til rette.

Der er masser af forskellige filmserier, det er oplagte at lave et maraton ud af. Det kunne eksempelvis være klassikere som Star Wars eller Ringenes Herre. De tre Hobitten-film gør det også glimrende som filmmaraton. Det samme gælder naturligvis en evergreen som serien om Harry Potter, som ligeledes med fordel kan ses umiddelbart efter hinanden. Skal I se dem alle sammen i træk, tager det dog intet mindre end 19 timer og 39 minutter, så overvej at dele projektet lidt op.

Planlæg en gennemført spilleaften

En spilleaften har alle dage været en sikker vinder. Bed derfor alle vennerne om at tage deres sjoveste brætspil med, og stil an til en både udfordrende og nervepirrende aften. I stedet for blot at holde en klassisk pokeraften med øl i lange baner, kan det være sjovt at prøve noget lidt andet.

Særligt længerevarende spil er ideelle til en spilleaften. Dem har I sandsynligvis ikke tid til at give jer i kast med på en hvilken som helst anden aften, men nu har I muligheden. Spil som Matador, Risk og Ticket to Ride skal således findes frem nu, hvor I endelig har en hel aften til at fordybe jer i dem.

Er I mere til videospil, er det selvfølgelig også en mulighed at dedikere en aften til disse. Især hvis I alle sammen har job og familie, der skal passes, er det sandsynligvis sjældent, I har tid til blot at lade jer opsluge af jeres yndlingsspil. Så er det oplagt at gøre en aften ud af blot at få lov til at nørde jeres favoritspil uden at bekymre jer om job, madpakker og børnenes sengetider.

Tag ud at bowle eller på skydebane

Vil I ud af huset, er der naturligvis også masser af aktiviteter at give sig i kast med. I kan for eksempel tage på skydebane, i eventhall eller ud at klatre. I kan også vælge at tage ud at spille paintball eller køre go-kart, hvis I har lidt penge at gøre med.

Bowling er også en klassiker, der aldrig slår fejl. Det er en god måde at være sammen på, fordi I på skift er i gang. Det giver mulighed for at få snakket med hele selskabet, i stedet for at I ender med at sidde opdelt i mindre grupper ved et bord og snakke. Desuden er det naturligvis altid en fornøjelse at vinde over hele vennegruppen. Skal det være rigtig spændende, sætter I selvfølgelig en lækker præmie på højkant til vinderen.