Vent med de store køb til Black Friday

0
1204

Black Friday. Den sorte fredag. Ja, navnet lyder en smule skummelt, men selve dagen er nu så ikke slem. Nej, Black Friday er faktisk en dag der kan blive ganske fornøjelig og kan være en god mulighed for at spare penge, hvis du ved hvordan du skal gøre.

Langt de fleste har været med til mindst en Black Friday i deres liv og har stormet rundt fra butik til butik for at prøve at finde de rigtig gode tilbud. Alle elsker at spare penge og dem kan man spare rigtig mange af på Black Friday, hvis blot man har den rette plan og ved hvad er, man går efter.

Desværre elsker alle mennesker at spare penge og der kan derfor godt være et kæmpe mylder af mennesker og ret så trangt inde i butikkerne. Især hvis du bor i en storby, så kan der komme ret mange mennesker som for eksempel til Black Friday i Århus. Heldigvis er der måder hvorpå du kan få en god Black Friday og få købt lige præcis det du vil have fat i.

Læg en plan!

Rigtig mange har ikke en fast plan men ender med at gå fra sted til sted uden den helt store føling for, hvad det egentlig er de har brug for. Derfor er der desværre også en del, som ender med at komme af med flere penge end de lige havde regnet med, fordi de kommer til at købe noget, som de egentlig ikke havde brug for.

Det er nemlig svært ikke at lade sig rive med i farten og af de mange gode tilbud. Menneskemylderet omkring én kan også give en følelse af, at man skal handle hurtigt, før en anden snupper lige den ting man selv gerne ville have.

For at få sig en god og brugbar Black Friday er det vigtigt at lægge en plan. Man må godt være lidt strategisk, når det handler om at spare penge. Skriv en liste over præcis det, som du gerne vil have fat i. Læg alle julegaver, kommende fødselsdagsgaver osv på listen og undersøg på forhånd, hvad det er tingene koster. Kig bl.a. på nettet for at se hvor billigt du egentligt kan købe de forskellige ting afhængigt af hvem der sælger det. Husk også at tjekke pris for fragten!

Når Black Friday kommer, kan du dermed have en bedre fornemmelse af præcis hvor mange penge du vil have mulighed for at spare, hvis du køber varen i en Black Friday butik fremfor online.

Læg en rute

Hvis du gerne vil være rigtig klar til når Black Friday kommer, så kig engang på dit kort og se hvor butikkerne ligger henne i forhold til hinanden. Måske skal du arbejde den dag hvor der er Black Friday eller du har af en eller grund bare ikke lige så meget tid den dag. I så fald er det endnu mere nødvendigt, at du får lavet en plan for hvordan du hurtigst og nemmest kommer rundt til alle butikkerne.

Hvis alle butikkerne ligger lige nede i gågaden eller i storcentret, så er det jo dejligt nemt. Så tager man jo bare en efter hinanden, efterhånden som man går forbi. Men hvis de ikke gør og man ved, at man skal op og ned af diverse sidegader, så forbered dig hjemmefra og læg en fast plan for hvilke butikker du tager i hvilken rækkefølge. Det kan spare dig en masse gåen frem og tilbage og vil måske gøre det nemmere at trænge igennem mylderet af mennesker.

Hvis du lægger den rette strategi, så kan du få udnyttet Black Friday rigtigt og få sparet en dejlig masse penge. Så læg dig en god plan og imponer alle i familien med det væld af gaver du kan lægge frem, når i samles til jul!