Anmeldelse: Northguard – Din sikkerhed på internettet

0
2294

Vi har undersøgt markedet for antivirusprogrammer og almindelig computer sikkerhed, og fundet flere gode bud på, hvem man skal vælge.

Et af disse bud er Northguard.com, som vi her har lavet en gennemgang af, så du kan blive klogere om firmaet NorthGuard ApS.

Hvad tilbyder Northguard

NorthGuard tilbyder flere forskellige sikkerhedsprodukter, dog er deres hovedfokus databeskyttelse og computersikkerhed.

Vi har her listet deres produkter:

  • Antivirus

Sikkerhedspakken, er denne pakke som indeholder antivirusbeskyttelse, antispam, firewall og praktisk sikkerhedsværktøjer til at beskytte din PC imod malware, virus og udvedkommende personer og programmer.

Tryghedspakken, indeholder det samme som sikkerhedspakken, men giver dig samtidig fri PC-support, som bla. hjælper dig med at installere din nye printer, grafikkort, harddisk eller lign. som kan klares via fjernsupport.

  • Services: Under services finder du NorthGuards computerhjælp. Det vil sige, disse produkter du får brug for, når egne evner ikke længere rækker. Føler du din PC er blevet langsom, ja så kan NorthGuard tilbyde en PC-optimering som renser din computer for ting som gør den langsom. Derudover tilbyder de almindelig IT-support, hvis du oplever problemer med din computer og de tilbyder også hjælp til og installere dine nye programmer og udstyr.
  • Computere: NorthGuard tilbyder også, at du kan købe computere direkte ved dem, og tilbyder den nyttige service at flytte alt indhold fra din gamle PC med over på din nye PC, mens den selvfølgelig allerede er sikret, ved hjælp af NorthGuards egne programmer.
  • Databeskyttelse: Her tilbyder NorthGuard to produkter inden for databeskyttelse, hvor den ene kalder de Northguard Cloud, og er en online løsning og sikker måde at gemme dine filer og mapper på “i skyen”, som vi kender det fra Google Docs og Dropbox.
    Derudover har de også deres produkt Uniqkey, som beskytter og gemmer dine adgangskoder, så du er fri for, at huske på dem hele tiden, og samtidig behøver du ikke være bange for andre kan aflure dem eller optage dem via en “keylogger” eller lign. ondsindet spionprogram.

Hvem er Northguard

Bag Northguard.com og deres produkter står det danske firma NorthGuard ApS, som holder til på Bondovej 14, 5250 Odense SV.

Northguard ApS er registreret i det danske selskabsregister under CVR nummeret 40014063. De har dansk telefonnummer, 7020 2240, og da vi ringede til dem svarede en IT-tekniker på dansk og besvarede de få spørgsmål vi havde til firmaet.

Det siger NorthGuards kunder

Både på Facebook og Trustpilot er Northguard er anmelderrost. På Trustpilot, som er danskernes go-to anmeldelsessite, har hele 1.130 brugere anmeldt dem, hvoraf hele 89% af anmeldelserne er sat som Fremragende, og 9% er God, dette giver dem en samlet score på 9.6 ud af Trustpilots højeste 10.

Derudover har næsten 200 valgt og følge NorthGuard på Facebook, så vi tør godt sige, at kunderne ser ud til og være meget glade for NorthGuard og deres produkter.

NorthGuard certificeringer

Northguard er certificeret med, og medlem af, det danske e-mærket, der gør troværdigt at handle med dem. For at være medlem af e-mærket, skal man leve op til deres forbrugerbeskyttende retningslinjer. Så hvis du som kunde er utilfreds med dit produkt eller ikke mener du har fået den service du er blevet lovet, så vil e-mærket hjælpe dig med din klagesag – det er din garanti for, at NorthGuard lever op til ansvar som IT-forhandler.

Derudover er NorthGuard samarbejdspartner med den store danske webshop e-Gear.dk, som er Danmarks største udbyder af digitale licenser.

Opsummering

Så efter vi har gået NorthGuard efter i sømmene, tør vi godt og anbefale dem til vores læsere. Så mangler du hjælp til din PC, så kan NorthGuard helt sikkert hjælpe dig.