Tandlægerne Spentrup giver dig et nyt smil!

0
1427

Hos Tandlægerne Spentrup er du garanteret tandpleje og tandbehandling baseret på tryghed og gensidig tillid. Vores erfarne og dedikerede behandlerteam, bestående af 5 tandlæger og 2 tandplejere, sørger for, at dine tænder får den optimale behandling og du får en god oplevelse både før, under og efter dit besøg. Din tryghed og tillid til personalet er afgørende for at skabe den positive oplevelse – og det tager vi alvorligt. Udover kompetent og individuel tandbehandling, så lægger vi sammen en behandlingsplan, så du i tilfælde af (begyndende) sygdom i tænder og tandkød, er bevidst om hvad udfordringerne er og hvordan de bedst muligt behandles. Vi mener, at god og ærlig kommunikation mellem tandplejer og patient er afgørende for at opnå et optimalt og tilfredsstillende resultat.

Ønsker du at skifte tandlæge til Tandlægerne Spentrup, så kontakt vores tandklinik på tlf. 86 47 76 77 og få en snak med vores behandlerteam. Ved din første konsultation undersøger vi eventuelle problemstillinger fra din gamle journal, samt gennemgår tændernes og tandkødets generelle hygiejne. Viser undersøgelsen et pænt og problemfrit resultat, uden nuværende eller begyndende sygdom, så aftaler du blot din næste konsultation med vores personale. Alt afhængig af tændernes og tandkødets tilstand, så anbefaler vi regelmæssige eftersyn hver 6. eller 12. måned, så du er sikker på, at bevare et sundt hygiejneniveau og samtidig undgå større eller længerevarende behandlingsforløb.

Foretrukken tandlæge i Randers Nord
Med tandklinikkens placering kun 10km fra Randers C, er Tandlægerne Spentrup en foretrukken tandlæge i Randers og har patienter fra både Randers, Hobro, Mariager, Hadsund, Haundal samt en lang række øvrige byer nord fra Randers og Østjylland. Vi tilbyder trygge og smertefri behandlingsforløb med fokus på god dialog – alt sammen i en god atmosfære med højt fagligt niveau og dedikeret arbejdsglæde.

Tandbehandlinger hos Tandlægerne Spentrup
Foruden regelmæssige tandeftersyn, så er vores tandlæger og tandplejere specialiseret i en række behandlingstyper, som bl.a. dækker over proteser, parodontose, implantater, kroner, broer mm. Vores personale deltager i både interne og eksterne videreuddannelsesforløb, så de altid er opdateret på den nyeste viden indenfor deres eget specialeområde. Foruden et vores erfarne og kvalificerede tandlæger og tandplejere, så anvender vi udelukkende nyeste og tidssvarende udstyr samt gennemtestede materialer og behandlingsmetoder. Vi er ikke en traditionel storbyklinik, men ønsker at have en god og ærlig dialog med vores patienter. Man skal føle sig velkommen hos Tandlægerne Spentrup – og det ved vi, at en lang række af vores nuværende patienter sætter stor pris på.