Sæt gang i festen med en god app

0
1405

Det kan være svært at få gang i festen, hvis man er værten, der skal sørge for det hele. Dette gælder både, hvis der er mange inviteret, og hvisdet bare er få mennesker, der deltager i festen. Værten skal sørge for underholdningen, at stemningen er i top, og at der er nok at drikke.

Underholdningen afhænger ofte af, hvilken slags fest, der er tale om, og hvilke typer mennesker, der deltager i festen. De unge kommer oftest i feststemning, hvis man spiller de såkaldte ’drukspil’. Drukspil kan både spilles med kort, brætspil, apps og andre former for spil. De lidt ældre og modne typer til en fest, kommer derimod mere i feststemning af klassiske festlege, hvor man ikke behøver at drikke på samme tid. Typerne til festen afgør også, hvilke slags drinks, der serveres til festen. Hvis festen kun er for unge studerende, er det oftest øl, vin og shots, der serveres. Hvis det derimod er en fest, hvor modne og veluddannede mennesker deltager, vil der oftest serveres dyrere drinks, vin og cocktails i fine krystalglas. Man bør derfor arrangere fester med henblik på, hvilke typer, der dukker op. Alligevel er der måder, at skabe en den bedste fest på, uanset hvilke typer, der deltager i festen. For at gæsterne kan føle sig godt behandlet, og kommer i feststemning, kan det være en god idé, at anskaffe sig noget barudstyr. En vinkøler gør lige det ekstra for, at vinen serveres med stil, og gæsterne kan nyde et koldt glas vin.

Apps kan hjælpe med at sætte gang i festen

Der er efterhånden udviklet mange forskellige apps, hvilket også gælder i forhold til festapps. Apps henvender sig ikke kun til det yngre publikum, men kan også bruges af et ældre publikum. Eksempelvis findes appen ’Party Planner’, som fungerer som en hjælpende hånd til værten, der ikke har prøvet værtsrollen før, eller bare gerne vil have lidt ekstra hjælp til det. Denne app sørger for, at værten når alle sine gøremål før, under og efter festen. Derudover findes der apps, der byder på både drukspil, som eksempelvis appen ’Party and Drinking Games’. Denne app giver sjove forslag til festlege, og hvordan man gør, men er dog ikke lavet som et decideret spil på forhånd. Appens forslag kræver, at man har lyst til at drikke meget hele tiden, og egner sig derfor godt til unge studerende. Til værten, der gerne vil have stemningen lidt op, er der for eksempel appen Droid DJ, som fungerer som en automatisk DJ, der blander sange på kryds og tværs.