Privat Socialrådgiver

Bisidderhjælpen er et landsdækkende socialrådgiverbureau med 5 lokale afdelinger fordelt over hele landet. Vores team af specialiserede socialrådgivere og jurister har til formål at sikre dine rettigheder og sørge for at din stemme bliver hørt ved dialog og møder i det kommunale system. Vi deltager således i møder hos jobcentret, kommunen og statsforvaltningen som din partsrepræsentant samt til møder på arbejdspladsen, når der skal planlægges og koordineres for fysisk eller psykisk syge/nedslidte medarbejdere.

Hos Bisidderhjælpen er du ikke et nummer i køen, men du får en personlig og dedikeret rådgiver, som tager dig alvorligt. Vi går ikke på kompromis med dine ønsker og er din garanti for, at sagsforløbet ikke bliver til gavn for systemet men til gavn for den udsatte borger/medarbejder. Få mere information om vores ydelser her.

Kontakt Bisidderhjælpen for en gratis og uforpligtende samtale – ring på tlf. 24 24 23 97 eller indsend en kontaktformular via hjemmesiden. Sammen kan vi lykkes!

 

Bisidder

Hos Bisidderhjælpen får du en beskikket rådgiver som følger dig hele vejen – fra start til slut. Uanset om du ønsker hjælp til et verserende eller kommende kommunalt sagsforløb, så matcher vi dit behov med den bedst kvalificerede rådgiver. Vi har specialister indenfor både Jobcentersager, Børn & Familie, Handicap & Støtte samt Arbejdsskadesager, og kan håndtere mere komplekse tværfaglige/combi-sager, som kræver koordinering mellem specialister på beskæftigelsesområdet samt evt. familierådgiver. Som bisidder står vi klar til at hjælpe, når tingene spidser til og der er behov for ro, tryghed og overblik. Som privat socialrådgiver arbejder vi 100 pct. for dine ønsker, muligheder og rettigheder og er ikke begrænset af kommunale eller offentlige retningslinjer, procedurer eller kontrol. Vi arbejder for din sag.

 

Kontanthjælp

Har du fast tilknytning til Danmark (bopæl, cpr.nr. mm.), har udnyttet eller udtømt dine arbejdsmuligheder og har daglige udfordringer med at forsørge dig selv og din familie, så er du berettiget til kontanthjælp – eller i første omgang ret til at søge om kontanthjælp. Får du din ansøgning om kontanthjælp afvist, så tag kontakt til Bisidderhjælpen og hør om sagsforløbet er foregået korrekt og efter loven. Vores erfarne socialrådgivere har flere års erfaring fra den anden side af bordet, og har den juridiske og forvaltningsmæssige indsigt, som hurtigt kan vurdere om tingene er gået retmæssigt til.

For at blive godkendt til kontanthjælp (som kan være et engangsbeløb eller en fast månedlig ydelse over en given periode), kan du ikke være i besiddelse af en formue.

Flere artikler

Hjerterfri

Savner du lidt sjov underholdning til en hjemmeaften med...

Sådan sletter du Instagram

Selvom Instagram er en populær platform, kan der være...

Afmystificering af batterityper til gaming

Gaming er blevet en integreret del af moderne underholdning,...

Se den nye indretningstrend: Det runde spisebord

Det runde spisebord er hurtigt blevet populært i hele...

Sunde kostvaner: Nyttige tips til et energifyldt liv

I dagens moderne verden, hvor travlhed og stress kan...
Amanda Chimbonda
Amanda Chimbonda
Jeg arbejder som deltidsskribent og anmelder her på Madskristensen.dk, hvor jeg primært dækker områder som IT, software, digitalisering, online markedsføring og søgemaskineoptimering.