Indretning og design i moderne stil

0
1338

Vores verden er fyldt med billeder. På Instagram, på Pinterest og alle steder vi kigger hen. Vi glædes over billeder, da de frembringer minder og følelser. De giver os tryghed, ro og velvære og derfor elsker vi at omgås disse billeder. Følelser giver os indhold i livet. Billeder er derfor utrolig værdifulde i en stressfyldt hverdag, hvor man har brug for nogle øjeblikkes stilhed eller reflektering over livet.

Nye billeder kan være med til at skabe nye øjebliksbilleder af et fremtidigt minde eller en følelse du gerne vil bevare. Følelsen printes ind i din hukommelse, men det er som om den printes ind i billedet, da du genskaber følelsen når du ser billedet igen.

 

1000 ord i et billede

Det er netop også af den grund at ordsproget: ”Et billede siger mere end 1000 ord” er opstået. Alle de ord du udvekslede men din første kæreste er printet ind i den plakat af New York du havde hængende over sengen. Så hver gang du ser det billede hører du de 1000 ord.

Men det var dengang og nu er du sammen med en anden, så måske har du lyst til at skabe nye minder, også gerne med et mere artistisk foto af New York.

Fotokunst, er som de gamle plakater, blot hængt op i ramme. Motiverne er anderledes, men følelserne er ægte og dine, når du igen ser det billede efter 10 år.

Unikke fotokunstplakater gør sig godt i en moderne stue. Eller måske i køkkenet, hvis det er et motiv med mad. Den slags motiver på fotoplakater er også med til at skabe en atmosfære.

 

Hvad er kunst?

Det er selvfølgelig ikke alle der bryder sig om fotorealistisk kunst. Men i bund og grund handler det ikke om selve motivet, men blot de følelser der følger med når man ser motivet. Det varierer selvfølgelig også fra person til person hvilke følelser man får når man ser motivet.

Men hvis du har et unikt billede, som kun du eller ganske få i verden har, så er det op til dig selv at skabe de følelser du ønsker at billedet bør have.

Lad dig inspirere på www.unikaposters.dk og find den fotokunstplakat du synes passer til din stue eller dit køkken.

Måske bliver du grebet og finder et motiv der minder dig om noget du kan huske fra du var barn. Et motiv der skaber minder og følelser, bør hænge i et hvert hjem.