Hvem er de store IT-giganter på markedet i dag?

0
1880

I dag er vi omgivet af teknologi. Det betyder også, at der er kommet mange nye spillere på det store marked, og det kan være svært at holde styr på dem alle. I mange år har de samme domineret markedet, men i dag ser det helt anderledes ud. Vi guider til dig, hvilke store IT-giganter du finder på markedet i dag, og som altid producerer kvalitetsprodukter, som du kan regne med.

Teknologien er efterhånden blevet en stor del af danskernes hverdag. Vi anvender den både på skolebænken, på arbejde og derhjemme. Den har samtidig gjort flere ting mulige for os, og så er det blevet langt nemmere at få klaret forskellige gøremål i hverdagen.

Dell holder stadig

Dell er et amerikansk IT-brand, der har mange års erfaring med gode IT-produkter. Tilbage i 1984 blev virksomheden grundlagt og har siden da stået for at producere et utal af forskellige produkter inden for teknologiens verden. I dag leverer Dell teknologiløsninger, services og support. Du kan få en lang række af de populære produkter inden for IT, og her kan du være sikker på den gode kvalitet.

Dell er også kommet med på de nyeste trends inden for IT, og de arbejder frem mod mere innovative og nytænkende løsninger. Derfor finder du også mange produkter, der har nogle gode features og funktioner, som du kan drage nytte af i hverdagen.

Apple

Vi kommer ikke uden om Apple Inc., der i dag er en af de største tech-giganter i verden. I dag ligger denne amerikanske IT-virksomhed placeret i Silicon Valley i byen Cupertino i Californien. Apple blev grundlagt tilbage i 1976, og i dag står de for at producere nogle af de produkter, som mange danskere har erhvervet sig. De er især kendt for deres iPhone, der bliver brugt af millioner af mennesker rundt på kloden.

Apple har altid været førende inden for nytænkning og innovation. I deres computere får du nogle helt særlige funktioner, som er unikke for Apple. Samtidig har de et anderledes styresystem, og det kan kun anvendes til Apples egne produkter. Apple udfasede computeren og skabte i stedet for ”Macintosh”, der var en helt ny version af computeren.

Google

Selvom det kan lyde fremmed for dig, så er Google også kommet med på markedet. Faktisk har de udarbejdet en helt ny måde at tænke teknologi og computere på, og de vinder hastigt frem. Google har skabt den såkaldte Chromebook, der bliver designet i samarbejde med blandt andet Acer og Asus. Her får du en computer, der fungerer på anden vis, end hvad vi hidtil har været vant til.

Det særlige ved denne computer er, at den er internetbaseret. Det betyder for dig, at den gemmer alt i skyen, og det kan have nogle store fordele i hverdagen. Det kræver også, at du har internet til rådighed, hvis du vil anvende din computer. Men i en teknologisk verden som i dag er det langtfra unormalt, at der er wi-fi tilgængeligt, hvor du opholder dig.