Hvad er Pokemon go

0
1583

Hvis du ikke har hørt ordet Pokemon Go de seneste par dage, så har du enten befundet på på Månens mørke side, eller i en jordhule magen til den Iraks diktator benyttede som sidste skjulested.

Pokemon Go er en helt ny app som placere virtuelle Pokemons rundt omkring i Danmark, og spillere skal finde og fange disse Pokemons. man kan sige at konceptet Pokemon Go minder om GEOcaching, hvor spiller skal finde små gemte skatte, Pokemon Go går ud på det samme, du skal blot finde Pokemons.

Hvordan spiller man Pokemon Go?

Det er nemt at komme i gang med at spille første step er selvfølgelig at downloade app’en enten via Google Plat eller Itunes Apps store, app’en findes ikke i alle lande endnu.

Når du har installet Pokemon Go, kobler app’en sig op på din telefons GPS, og det  kan styre dig selv hen mod de skjulte Pokemons. Når du har lokaliseret en Pokemon fanger du den med din PowerBall.

Hvilke Pokemons findes?

Du kan finde og fange alle de kendte Pokemons, som du kender fra fra Pokemon tegnefilm, samlekort, eksempelvis:

  • Pichathu
  • Ivysaur
  • Mfl.

 

Er Pokemon Go den nye dille?

Nintendo selskabet bag Pokemon Go, lover at de vil blive ved med at at udvikle spillet, i takt med at brugerbasen stiger, dog er Nintendo i øjeblikket lukket omkring udrulningen af, og der er allerede mediehistorie omkring, Pokemon’s som er placeret på steder der ikke er offentligt tilgængelige.

Billeder fra App’en: Nogen af de virtuelle Pokemons du kan fange:

pokemon-krabbepokemon-stjernepokemon-struds

 

 

 

 

 

Læs mere her: Pas på Pokémon Go!