Godt at vide om onlinedating

0
757

Kærligheden kan være svær at finde i den digitale tidsalder. Romantikeren kan sagtens gå og drømme om at finde en partner udenfor skærmen, men der er faktisk mange fordele ved onlinedating.

Der findes mange apps og hjemmesider, der udelukkende er beregnede til at forbinde dig med singler rundtom i hele verden. På den måde kan du komme i kontakt med folk, du ellers ikke ville møde, og måske finde et match, der er endnu bedre end dem, du ellers kan finde i dit nærmiljø.

Men det er en jungle at navigere. Læs med her for at lære mere om, hvordan du begår dig med onlinedating.

Målgruppe og rækkevidde på de forskellige sider

Hvis du ved bare lidt om onlinedating, så ved du, at især apps som Tindr ofte også bruges som hook-up apps.

Når du bruger en app eller en hjemmeside, så vær klar over, hvad du leder efter (fx fast forhold eller noget løst), og undersøg målgruppen for den givne side. Primært betalte platforme som Dating.dk har en anden gruppe på sig end hurtige apps som Tindr, mens apps som Bumble giver især kvinder større autoritet i processen.

Du kan undersøge forskellige apps og hjemmesider til dating. Hvis du er helt ny, så undersøg gerne deres omdømme på nettet. Du kan finde kærligheden hvor som helst, men det skulle jo gerne være med så få ubehagelige oplevelser som muligt!

Bør du betale eller bruge gratis tjenester?

Næsten alle datingsider kan bruges gratis, men langt de fleste vil også have en abonnementsordning. Det betyder, at du kan betale for at åbne for specielle features, for eksempel at se, hvem der har liket dig.

Betaling på datingapps kan give dig den fordel, at du kan få et bedre overblik. Ofte virker betalte profiler også mere seriøse, fordi der reelt er blevet investeret i at finde det perfekte match.

Det sagt, så behøver du ikke at betale de fleste steder. Det må du gøre op med dig selv, hvis du bruger dine datingapps og -sider mere målrettet.

Husk dine standarder

På datingapps kan det være nemt at glemme sine standarder. Det er ikke alle, der præsenterer sig så godt med de få tegn, man må bruge i sin profil, så det er vigtigt at give folk en chance. Men du må også gerne være hård, når du dater på nettet.

Hvis du kan mærke, at en samtale ikke fungerer, eller at personen på den anden side virker uinteresseret, så gå videre. Der er masser af fisk i havet, og på datingapps er de lagt frem og klar til at svømme videre.

Har du kun små tvivl om en person, så mød dem evt. på en rigtig date, så du kan få et bedre indtryk af dem i virkeligheden. Det er ikke alle, der fremstår som deres bedste jeg i det virtuelle plan, og nogle gange kan man blive positivt overrasket, når man giver dem en chance.

Husk altid at passe på dig selv, og at du ikke skylder nogen noget. Dating skal være sjovt!