Giv dem gaven, de aldrig glemmer

0
1948

Det kan være lidt af en udfordring at skulle finde den perfekte gave gang på gang. Hvis man er på gave med mange, så kan dette hurtigt løbe op. Har din familie, kæreste, venner eller måske kollegaer en dyr smag, så er det af og til begrænset, hvad man lige har råd til at give. Nogens pengepunge er større end andres, og det er forskelligt, hvilket budget man har, når man skal ud og købe fødselsdags-, jule- eller indflyttergave. Nedenfor vil du blive præsenteret for forskellige typer af gaver, som du kan give til dem, du holder af, og samtidig sørge for, at de får en gave, som de altid vil kunne huske.

Gadgets

Tænk tilbage og overvej grundigt, hvad personen, du skal købe gaver til, mangler. Vi går ofte og nævner en masse ting, vi skal have købt, eller som vi egentlig ønsker os. Vi tænker på det, men ofte er der længere vej fra overvejelse til egentlig handling. Selvom en gave måske umiddelbart ikke er mega personlig, så kan den lynhurtig føles personlig, idet en person virkelig har sat sig ind i, hvad du mangler, eller hvad du går og ønsker dig. Det behøver ikke være dyrere end nødvendigt. Man kan altid samle en lille kurv med lækkerier. Et computerspil til kæresten, eller den bluse til veninden, som hun har gået og kigget på et halvt år, er også lige sagen for mange. Er man helt uden inspiration, så går man aldrig helt galt i byen ved at købe skønhedsprodukter til kvinder, og gaming eller fodbold gadgets til mænd, alt afhængig af hvilken type de er. En tur på google efter ”sjove gaver” er også en klassiker. Alt hvad der kan bringe lidt humor og glæde til ens hverdag er en festlig gave, som nok skal blive værdsat på den ene eller den anden måde.

Oplevelsesgaver
Det er nu, du stiller Kahler-vasen tilbage på hylden. Hvis folk mangler noget, eller ønsker sig noget, så sparer rigtig mange op til det, og køber det derfor ofte selv. Én ting, som folk ikke er gode til at købe, er oplevelser, som forkæler dem, eller gør dem glade. Det er jo altid spændende at prøve noget nyt. Derfor er det oplagt, at give dem en oplevelsesgave. Det smarte er her, at du måske selv kan få del i denne, og dermed dele en oplevelse med en, du holder af. Disse oplevelsesgaver kan bestå af alt muligt forskelligt alt efter hvilket prisleje, du går efter. Går du efter lidt billigere gaver, så kan du altid invitere på ølsmaging, eller diverse kurser, hvor I prøver at lave flødeboller eksempelvis.
Der er også muligheder for oplevelser i naturen som en tur op og gå på Lillebæltsbroen ved bridgewalking i Lillebælt. Du kunne også overraske med billetter til yndlings musiknavnet. Alt efter hvilken koncert I skal til, kan prislejet her variere.
Er du over i den lidt dyrere prisklasse, så kan du give lidt mere luksuriøse oplevelser som spaophold, hvor forkælelsen er helt i top, eller mere adrenalin-igangsættende oplevelser som ballonflyvning og djævleræs. Det gælder om, at du researcher lidt på din computer, og derefter lader fantasien styre dig.